Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Botoşani şi-a găsit portar! Un nou jucător pentru Valeriu Iftime, în lupta din zona retrogradării

OFICIAL | FC Botoşani şi-a găsit portar! Un nou jucător pentru Valeriu Iftime, în lupta din zona retrogradării

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a anunţat transferul portarului bosniac Luka Kukic (27 de ani), ultima oară la FC Buxoro, echipă din Uzbekistan.

Botoşănenii au semnat un nou portar, cu scopul de a genera concurenţă în rândul portarilor grupării din nordul ţării. Răzvan Ducan este actualul titular al clubului din Moldova.

"Bine ai venit, Luka Kukic! FC Botoşani anunţă transferul portarului bosniac Luka Kukic, care a evoluat ultima dată în Uzbekistan, pentru FC Buxoro. CV-ul goalkeeperului de 27 de ani mai numără echipe precum NK Imotski, RNK Split, NK Osijek II (toate din Croaţia), Korona Kielce (Polonia), Sloboda Tuzla, Zrinjski Mostar (ambele din Bosnia), Novi Pazar (Serbia) şi HSK Posusje (Bosnia).

Mult succes, Luka, şi cât mai multe evoluţii de calitate în poarta echipei noastre!", au declarat cei de la FC Botoşani, pe reţelele de socializare.

200.000 de euro este cota de piaţă a portarului bosniac în vârstă de 27 de ani. Pe parcursul carierei sale, Kukic a cucerit un singur titlu de campion în Bosnia şi Herţegovina.

FC Botoşani este pe ultimul loc în clasamentul din Superliga, după seria de victorii obţinută de cei de la Dinamo Bucureşti. Echipa antrenată de Bogdan Andone este neînvinsă de trei etape. Botoşănenii au reuşit două rezultate de egalitate şi o victorie. 

Valeriu Iftime a vorbit despre jocul prestat de echipa sa, împotriva celor de la Universitatea Craiova. 

"Am jucat bine în prima, dar în repriza a doua am fost fricoşi, ar fi fost puţin meritat să câştigăm, repriza a doua chiar penibili. N-ai voie acasă, dacă îi ţineam sub control... Prima repriză am jucat, am încredere că Bogdan o reglează până la final, Dinamo a bătut, pare bună, dar nu ne temem de Dinamo.

Faţă de acum 7 etape, când eram goi, eram zero. Eu zic că o scoatem, mă ţin, cheltuiesc. Dacă nu, aia e", a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimeluka kukicsuperliga 

viewscnt
Articole similare