Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omar El Kaddouri, plecat la Belgrad după ce s-a accidentat la antrenament. Se va întâlni cu doi absenţi de la Dinamo

Omar El Kaddouri, plecat la Belgrad după ce s-a accidentat la antrenament. Se va întâlni cu doi absenţi de la Dinamo

CFR Cluj

Comentarii

Omar El Kaddouri, experimentatul mijlocaş marocan al celor de la CFR Cluj s-a accidentat la un antrenament premergător partidei cu Dinamo din etapa a 27-a din Superliga.

Fostul jucător din Serie A este deja la Belgrad pentru rezolvarea problemelor medicale, la vraciul Marijana Kovacevic. 

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre accidentarea jucătorului marocan şi despre măsurile care au fost luate, cu scopul de a evita o recidivă a accidentării suferite de mijlocaş.

El Kaddouri, posibilă întâlnire cu Politic şi Amzăr, la Belgrad

"E o leziune minoră, de gradul 1. La muscular e important însă să tratezi corect pentru că o recidivă ar aduce o perioadă de repaus mult mai mare de recuperare 

E deja la Belgrad. Din păcate apar probleme musculare. El Kaddouri chiar e un fotbalist profesionist. Din acest punct de vedere n-aveţi ce să-i reproşaţi.

S-a accidentat la antrenament. Când ai antrenamentele cu intensitate există şi asemenea riscuri", a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

Dinamo şi-a trimis şi doi dintre titularii echipei la Belgrad, după ce au avut unele probleme medicale. Este vorba de Costin Amzăr şi Dennis Politic, jucători care vor lipsi la partida cu CFR Cluj.

În schimb, Edgar Ie a primit drept de joc pentru partida de vineri seară, cu CFR Cluj. Fotbalistul cu prezenţe în naţionala Portugaliei şi-a ales numărul pe care îl va purta la Dinamo, iar clubul a anunţat că fundaşul în vârstă de 29 de ani ar putea debuta chiar în partida din Gruia.

Dinamo este pe locul 15 în clasamentul din Superliga, în timp ce adversara sa din partida de vineri seară, CFR Cluj, se află pe locul trei. 

Afla mai multe despre: cfr clujomar el kaddouridennis politiccostin amzar 

viewscnt
Articole similare