Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Iubire pe tatami, de Dragobete! Ei formează cea mai frumoasă pereche din judo

FOTO | Iubire pe tatami, de Dragobete! Ei formează cea mai frumoasă pereche din judogalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Andrei şi Roxana sunt cei doi judoka îndrăgostiţi, care petrec sărbătoarea iubirii în stil românesc!

Andrei Anghel, medaliat cu bronz la Europeanul din Bosnia şi Herţegovina şi iubita sa, Roxana, s-au cunoscut la lotul naţional de judo, sunt împreună de 4 ani şi pe lângă sportul de performanţă. Tânăra dezvăluie că partenerul său este o fire romantică şi de fiecare dată o surprinde cu gesturi frumoase.

La 20 de ani, Andrei Anghel, medaliat cu bronz la Europene şi iubita lui, Roxana, fostă judoka de performanţă, actuală antrenoare, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la lotul naţional de judo de la Cluj-Napoca.

Suntem împreună de 4 ani, ne-am cunoscut datorită sportului. La început am fost cei mai buni prieteni, iar pe parcurs ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun şi am ajuns să fim împreună”, a declarat Roxana Oprea, antrenoare de judo.

Pe 24 februarie, de Ziua Iubirii din calendarul românesc, tinerii vor petrece... româneşte!

Sigur vom sărbători de Dragobete. Vom merge la o plimbare, iar seara la o cină romantică şi sper să fie frumos”, a completat Andrei Anghel, component al lotului naţional de tineret de judo al României.

Pe lângă Dragobete, pe care îl sărbătoresc în fiecare an de când sunt împreună, Roxanei îi place foarte mult şi bucătăria românească. „Îmi plac la nebunie sarmalele şi fasolea cu ciolan”.

Roxana a făcut primul pas în relaţia lor

Tânăra antrenoare dezvăluie că iubitul său este un timp romantic, care nu aşteaptă un moment special pentru a o surprinde: ”În fiecare weekend când ne vedem îmi cumpără flori”.

La rândul său, Andrei, sportiv susţinut de Federaţia Română de Judo, povesteşte că a fost cucerit din prima de Roxana. „Mi-a plăcut Roxana de când am văzut-o, doar că eu sunt un pic mai timid, a durat ceva până am vorbit cu ea  şi i-am spus asta”, a povestit Andrei.

Nu el a fost cel care a făcut primul pas:

Eu sunt o fire mai deschisă decât el şi mai încrezătoare şi am spus să încerc. Tot eu am spus şi primul <<te iubesc>>”, a recunoscut Roxana.

Din dragoste pentru Andrei, care este pasionat de pescuit şi Roxana a început să îndrăgească această activitate. „Cel mai mult am stat la pescuit 8 ore, dar nu am prins niciun peşte, doar Andrei a prins. Nu am avut norocul începătorului cum se spune”.

Din cauza programului încărcat pe care îl au, cei doi tineri nu îşi permit să petreacă mult timp împreună. Andrei este component al lotului naţional de tineret de judo al României şi stă aproape tot anul în cantonament la Piteşti, iar Roxana îşi împarte programul între antrenamente şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti, unde este studentă în ultimul an.

Este destul de greu să ne vedem, timpul nu ne permite. Când ne vedem eu încerc pe cât posibil şi cred că şi ea să petrecem cât mai frumos”, a adăugat Andrei.

Roxana a fost campioană naţională la judo

Roxana Oprea are 20 de ani şi a practicat judo-ul de performanţă timp de 10. Tânăra este campioană naţională la categoria ei, 48 de kilograme şi medaliată cu bronz la Balcaniadă şi la cupe europene: 

”În urmă cu 2 ani am renunţat la sportul de performanţă, iar de un an sunt antrenoare la copii. Trecerea de la sportiv de performanţă la antrenorat a fost destul de dificilă, însă cu timpul mi-am dat seama că viaţa este un antrenament de performanţă şi cele mai frumoase medalii sunt zâmbetele copiilor pe care îi antrenez. E destul de dificil să îi antrenez pe alţii decât să mă antrenez pe mine”.

Tânăra povesteşte că atunci când Andrei este la competiţii emoţiile o copleşesc:

Am emoţii mai mari decât la mine, cu o seară înainte nici măcar nu pot să dorm, sunt foarte agitată, am momente când şi plâng, de cele mai multe ori am plâns de fericire dar şi de tristeţe atunci când pierde”.

Atunci când a fost sportivă, Roxana a luptat la categoria 48 de kilograme şi mărturiseşte că îi era foarte greu:

Făceam multe slăbiri, cele mai multe kilograme pe care le-am avut în plus au fost 8. În două săptămâni le-am dat jos. Dacă aş fi ştiut cât de importantă este hidratarea, m-ar fi ajutat mult”.

De curând, tânăra antrenoare a devenit distribuitor al unui ionizator de apă de care sportivii săi beneficiază gratuit şi la sala unde se antrenează:

Mă bucur că am devenit distribuitor autorizat, pentru că am trecut printr-un proces de instruire şi am acumulat foarte multe cunoştinţe despre hidratare. Îmi pot ajuta sportivii mult mai uşor, judo-ul este un sport în care ne trebuie categorie şi avem nevoie de multe slăbiri. Apa Kangen ne ajută şi la menţinerea în categorie deoarece contribuie la accelerarea metabolismului şi la hidratarea corespunzătoare”.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrei anghelroxana angheljudo 

viewscnt
Articole similare