Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj s-a despărţit de Vătăjelu. ”Acord de încetare a colaborării. Îi mulţumim!”

OFICIAL | U Cluj s-a despărţit de Vătăjelu. ”Acord de încetare a colaborării. Îi mulţumim!”

U Cluj

Comentarii

Bogdan Vătăjelu (30 de ani) nu mai este jucătorul celor de la U Cluj. Anunţul oficial al grupării clujene a venit în urmă cu puţin timp.

Vătăjelu, deja istorie la U Cluj

Clubul U Cluj a oficializat vineri despărţirea de jucătorul Bogdan Vătăjelu, în urma unui acord intervenit între cele două părţi.

”FC Universitatea Cluj şi fundaşul Bogdan Vătăjelu au ajuns astăzi la un acord de încetare a colaborării. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a bifat 25 prezenţe în tricoul Universităţii în acest sezon.

Îi mulţumim pentru munca depusă la ”U” şi îi dorim mult succes în continuare”, au scris clujenii în comunicatul publicat pe pagina oficială de FB a clubului.

În vârstă de 30 de ani, Bogdan Vătăjelu a evoluat în carieră la Steaua II, CSM Rm Vâlcea, Metalul Reşiţa, Universitatea Craiova, Sparta Praga (Cehia), Jablonec (Cehia) şi Universitatea Cluj.

El a adunat 3 selecţii la naţionala României şi a câştigat cu Universitatea Craiova Cupa României 2020-21 şi Supercupa României 2021.

Bogdan Vătăjelu avea contract cu Universitatea Cluj până în anul 2025.

Cotat la 700.000 de euro, Vătăjelu a evoluat în 22 de partide oficiale pentru U Cluj în acest sezon al Superligii României şi a dat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: u clujbogdan vatajelusuperliga 

viewscnt
Articole similare