Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Patriche când a văzut în direct golul marcat de Bîrligea: "E fault la mine, uitaţi! M-a lovit cu genunchiul"

Reacţia lui Patriche când a văzut în direct golul marcat de Bîrligea: "E fault la mine, uitaţi! M-a lovit cu genunchiul"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 0-4, iar Răzvan Patriche i-a reproşat arbitrului faza din care ardelenii au deschis scorul.

"Am început bine, apoi am avut un moment în care ne-au dominat, am intrat la pauză, dar în repriza secundă a venit şi golul, după un fault la mine. Cred că se putea întoarce decizia. La mine a fost sigur fault, atac întârziat, m-a lovit cu genunchiul.

Ce avantaj s-a lăsat? S-a pierdut mingea imediat, eu eram scos din joc, dar asta a fost decizia arbitrului, nu mai am ce să comentez. Rezultatul este cam dur, noi nu am făcut un meci rău, ei doar ne-au prins pe nişte contre. Am întâlnit o echipă puternică, lupta noastră oricum nu este cu CFR, lupta noastră este cu celelalte echipe din play-out" , a declarat Răzvan Patriche.

CFR Cluj - Dinamo 4-0

CFR Cluj s-a impus, vineri seara, pe teren propriu, scor 4-0, în meciul cu Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a 27-a din Superligă.

După o primă repriză fără gol, clujenii au deschis scorul după un contraatac, prin Bîrligea, în minutul 52. Scorul a fost majorat de Karlo Muhar, în minutul 68, iar Otele a reuşit o dublă în minutele 79 şi 82, stabilind scorul final.

În clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Cr. Manea (Mogoş 68), Boben, Ajeti, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Avounou 68) - C. Deac (R. Filip 85), Bîrligea (P. Michael 76), Otele (Aly Abeid 85). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • DINAMO: Golubovic - Edgar Ie, Velkovski, Patriche - Moura, Pavicic (N. Roşu 70), Gnahore, Borduşanu (C. Costin 70) – Ilic (A. Bani 56), Hakim Abdallah (A. Irimia 87), Goncalo Gregorio (Selmani 56). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Afla mai multe despre: patriche 

viewscnt
Articole similare