Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele concluzii după meciul din Gruia: ”A fost un galop de sănătate al CFR-ului” / ”Dinamo a stat foarte prost în apărare”. Remarcaţii partidei

Primele concluzii după meciul din Gruia: ”A fost un galop de sănătate al CFR-ului” / ”Dinamo a stat foarte prost în apărare”. Remarcaţii partidei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus la scor în duelul cu Dinamo, toate golurile venind în repriza a doua. Iar concluziile meciului din Gruia au venit în studioul Orange Sport, din partea experţilor Mihai Stoica (58 de ani) şi Cristi Pulhac (39 de ani).

CFR Cluj s-a impus vineri seara, pe teren propriu, contra lui Dinamo Bucureşti, scor 4-0, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

După o primă repriză fără gol, clujenii au deschis scorul după un contraatac, prin Bîrligea, în minutul 52.

Scorul a fost majorat de Karlo Muhar, în minutul 68, iar Otele a reuşit o dublă în minutele 79 şi 82, stabilind un scor final parcă prea sever faţă de desfăşurarea generală a meciului.

Mihai Stoica: ”CFR e o echipa atipică”

La finalul partidei, Mihai Stoica a lăudat prestaţia celor de la CFR Cluj şi a subliniat că victoria este pe deplin meritată pentru formaţia lui Adi Mutu.

”A fost un galop de sănătate. Dacă luăm în calcul câte ocazii a mai ratat şi Otele, scorul este corect. CFR e o echipa atipică. 

Cu excepţia lui Otele care are viteză şi poate dezechilibra, şi pe Tachtidis şi Kaddouri care au ceva tehnică, CFR are de la mijloc în sus doar jucători puternici, de forţă. În repriza a doua au jucat singuri.

Bîrligea a fost foarte inspirat. Nu marchează foarte des, dar ăsta e un gol (n.r. de generic), o execuţie foarte bună.

Tachtsidis e un jucător bun. Tot timpul îl laud. Chiar dacă pare lent, nu e lent. Se vede clar că a jucat la un alt nivel. Îi ştiu cariera, cifrele. E un jucător foarte bun.

Pulhac, dezamăgit de Dinamo: ”Mă îngrijorează ce se întâmplă în apărare”

De cealaltă parte, Cristi Pulhac a evidenţiat ce minusuri a observat la Dinamo în meciul din Gruia cu CFR Cluj.

”În primele 20 de minute părea că Dinamo poate să pună probleme CCR-ului. Mă îngrijorează ce se întâmplă în apărare. Au stat foarte prost în apărare, mai ales în benzi, la Moura şi la Patriche. 

Mă uit şi la atac. Nu ştiu dacă a avut vreo ocazie clară de gol în acest meci. Au contat foarte mult şi absentele. Erau jucători importanţi, care erau titulari”, a completat şi Pulhac.

În urma acestui rezultat, în clasament, CFR Cluj are 48 de puncte şi se află pe locul secund , în timp ce Dinamo, cu 22 de puncte, ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea.

Afla mai multe despre: cfr cluj dinamocfr clujdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare