Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica tăioasă a lui MM Stoica pentru Cristi Balaj: ”E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru” | EXCLUSIV

Replica tăioasă a lui MM Stoica pentru Cristi Balaj: ”E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a stârnit mai multe reacţii în fotbalul românesc, după ultimele sale declaraţii.

MM nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Cristi Balaj

Vineri, Cristi Balaj a vorbit în termeni duri despre Gigi Becali. Mai exact, Balaj l-a atacat pe Gigi Becali şi i-a amintit patronului de la FCSB de umilinţa roş-albaştrilor cu Silkeborg, din urmă cu un sezon, din grupele Conference League.

Întrebat despre declaraţiile lui Cristi Balaj, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a spus că e mai greu de înţeles fotbalul pentru un fost arbitru şi i-a dat o replică pe măsură!

"Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a declarat Balaj:

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câştigat campionatul datorită arbitrajelor. Şi dacă a fost aşa, să spunem că au fost greşeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene şi acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte şi a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiţiei în care se află şi nu putem decât să ne bucurăm.

În acest moment nu este Dan Petrescu şi sunt aceleaşi idei, nemulţumiri şi probleme. Cine sunt iniţiatorii, dar greşeli există pentru că şi noi ne-am plâns. Ţintă este fiecare echipă care are şanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: cristi balajmm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare