Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iancu, supărat pe fani: ”Dacă eram atât de buni şi câştigam toate meciurile, eram la FCSB şi ne băteam la titlu. M-am descătuşat şi eu. Le-am arătat noi lor”

Iancu, supărat pe fani: ”Dacă eram atât de buni şi câştigam toate meciurile, eram la FCSB şi ne băteam la titlu. M-am descătuşat şi eu. Le-am arătat noi lor”

Hermannstadt​

Comentarii

Jucătorul celor de la FC Hermannstadt, Gabi Iancu (29 de ani), a tras concluziile după victoria cu FCU Craiova 1948.

FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova 1948, scor 1-0, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ruben Fonseca, în minutul 88. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Iancu, supărat pe suporterii lui Hermannstadt: ”Ar trebui să ne încurajeze mai mult”

La finalul meciului, Gabi Iancu s-a arătat bucuros pentru victoria obţinută, dar a avut şi un mesaj pentru fanii sibieni din tribume, care şi-au fluierat echipa în multe momente ale jocului.

Imediat după marcarea golului de către Hermannstadt, Iancu a luat un cartonaş galben şi a explicat motivul pentru care l-a încasat.

”Astăzi a fost legea compensaţiei, cum zice Mister. Am pierdut şi noi multe meciuri pe final. Sunt 3 puncte senzaţionale. Mai sunt 3 meciuri din sezonul regulat. Mergem la Dinamo să câştigăm.

Până să dăm gol nu prea s-a auzit «Sibiu» din tribune. Mai sare mingea, terenul a fost foarte rău. Dacă am fi fost atât de buni şi câştigam toate meciurile, probabil eram la FCSB şi ne băteam la titlu.

Ar trebui ca cei care vin la stadion să ne încurajeze mai mult. La fel şi acasă, cu mesajele de pe Instagram sau din alte părţi.

E mai rău pe margine decât pe teren. M-am descătuşat şi eu. Aveam emoţii. Le-am arătat oamenilor că putem câştiga şi dacă ne fac slabi şi mai ştiu eu cum”, a declarat Iancu, după meci.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt este pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte.

Recent, Gabi Iancu a avut şi alte afirmaţii cu privire la FCSB.

Afla mai multe despre: gabi iancuhermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare