Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu, de la FC Hermannstadt: ”Simt că FCSB va lua campionatul”

Gabi Iancu, de la FC Hermannstadt: ”Simt că FCSB va lua campionatul”

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la FC Hermannstadt, Gabi Iancu (29 de ani), şi-a ales favorita la titlu, în acest sezon al Superligii!

Fotbalistul celor de la FC Hermannstadt, Gabriel Iancu, a declarat că o vede favorită la titlu, în acest sezon, pe FCSB.

Gabi Iancu: ”FCSB cred că ia campionatul”

Chiar dacă este în competiţie directă cu FCSB - cu şanse reale de a fi adversari în play-off - Gabriel Iancu nu s-a ferit să declare că formaţia pregătită de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii are cele mai mari şanse să câştige titlul în această sesiune.

  • FCSB este lider cu 44 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt este pe locul 7, cu 29 de puncte.

Cel mai probabil, Gabi Iancu a rămas cu o admiraţie faţă de gruparea roş-albastră pentru care a jucat în perioada ianuarie 2013 - iunie 2016.

FCSB cred că ia campionatul pentru că e pe primul loc şi îşi câştigă meciurile. CFR o să mai facă transferuri. Mai sunt Rapid şi Craiova. Simt că FCSB o să ia campionatul.

Superliga este echilibrată pentru că echipele din faţă nu şi-au câştigat punctele cu echipele din spate şi nu-mi aduc aminte de un aşa echilibru. Dacă ne gândim că o să se înjumătăţească şi punctele o să fie şi mai echilibrat”, a declarat Gabi Iancu, conform iamsport.ro.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabi Iancu, conform transfermarkt.de.
  • 4 meciuri a bifat Gabi Iancu în tricoul echipei naţionalei României.

Afla mai multe despre: gabi iancuplay-offsuperliga 

viewscnt
Articole similare