Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Măldărăşanu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu U Craiova: ”Nu suntem încă în play-off!”

Marius Măldărăşanu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu U Craiova: ”Nu suntem încă în play-off!”

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Reacţia lui Măldărăşanu după victoria cu U Craiova

Gazdele au ratat în minutul 13, prin Silviu Balaure, care a trimis puţin pe lângă poartă. Portarul gazdelor a avut o intervenţie foarte bună în minutul 45, respingând de la vinclu o lovitură liberă a lui Bahassa. În partea secundă, minutul 50, a venit lovitura de cap pe lângă poartă a lui Murgia, iar craiovenii au replicat cu şutul lui Dragoş Albu.

Marius Măldărăşanu a avut însă inspiraţie, l-a aruncat în luptă pe Ruben Fonseca în minutul 85 şi portughezul a înscris unicul gol al meciului trei minute mai târziu: centrare de pe stânga a lui Opruţ şi lovitură de cap, mingea intrând în poartă printre picioarele lui Robert Popa.

Hermannstadt s-a impus cu 1-0 şi e pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte. FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

Marius Măldărăşanu, antrenorul gazdelor, a vorbit despre victoria importantă obţinută azi. 

”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut. Au jucat cu încredere, nouă asta ne trebuie. Când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Meritam victoria şi nu sunt subiectiv.

Am avut situaţii multe de a marca şi chiar era păcat. Fonseca trebuie să lucreze la agresivitate, mă bucur mult pentru el. Toţi cei care au intrat au venit cu un plus. Prima repriză a fost foarte bună, ei n-au ajuns aproape deloc la poartă. Da, n-am avut ocazii, dar am fost peste ei. Ne batem până la ultima etapă, nu înseamnă că dacă am bătut azi suntem în play-off”, a declarat Măldărăşanu. 

Echipele care au evoluat:

  • HERMANNSTADT: Căbuz - Butean, Găman, Ionuţ Stoica, Opruţ - S. Balaure (Ngoma 86), Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica (A. Jipa 73) - G. Iancu (Neguţ 73), D. Paraschiv (R. Fonseca 85). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FCU CRAIOVA: R. Popa - Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas - Achim, Dr. Albu – Sidibe (Ibrahimi 65), Baeten (Blănuţă 90), Bahassa (A. Dragu 72) – A. Chiţu. Antrenor: Giovanni Costantino

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuhermannstadtu craiova 

viewscnt
Articole similare