Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ”a luat foc” după meciul cu Oţelul: ”Aş avea mai multe realizări în teren decât ei. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară”

Gică Hagi ”a luat foc” după meciul cu Oţelul: ”Aş avea mai multe realizări în teren decât ei. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1, la Ovidiu, duelul cu Oţelul Galaţi, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Farul a deschis scorul în minutul 31, prin Constantin Budescu - dintr-o lovitură de la 11 metri, însă Oţelul a egalat prin portughezul Frederic Maciel - cu un gol superb - în minutul 67.

În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe locul 4, cu 41 de puncte, în timp ce Oţelul se menţine pe locul 11, cu 32 de puncte.

Gică Hagi, mesaj pentru jucătorii săi: ”Poate s-au plictisit de mine...”

La conferinţa de presă de după meci, managerul tehnic al celor de la FC Farul, Gică Hagi, nu şi-a menajat deloc jucătorii, nemulţumit de modul în care aceştia s-au exprimat în teren contra celor de la Oţelul.

”Regele” a declarat că, dacă ar reveni pe teren la vârsta sa, 59 de ani, ar reuşi mai multe lucruri bune în teren, decât au reuşit unii dintre ”marinari” împotriva rivalilor din Galaţi.

Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepţia meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te mişti, fotbalul nu se joacă static.

Şi mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră şi nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine. Unii, pentru că  alţii chiar vor.

Sunt dezamăgit. Le-am zis-o şi lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun şi eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că fac faţă, cu mai multe realizări decât ei”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul-otelulgica hagidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare