Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 3.000.000 de euro din Bundesliga, refuzată de Gigi Becali: ”A cerut mai mult!”

Ofertă de 3.000.000 de euro din Bundesliga, refuzată de Gigi Becali: ”A cerut mai mult!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) este cunoscut pentru stilul său de a negocia transferurile: nu acceptă niciodată prima ofertă venită, apoi cere o sumă mult mai mare, pentru a avea de unde negocia în continuare.

Cu toate acestea, nu întotdeauna a funcţionat această strategie pentru Gigi Becali. De exemplu, în cazul mijlocaşului Andrei Cordea, fotbalist pe care l-a vândut cu 1.300.000 de euro în Arabia Saudită, la Al-Tai, chiar dacă a avut oferte mult mai interesante.

Gigi Becali a cerut 10.000.000 de euro în schimbul lui Andrei Cordea

Adrian Neaga, intrat în lumea impresarilor, a recunoscut că regretă foarte mult faptul că Andrei Cordea nu s-a mai transferat în Bundesliga, la Augsburg, în sezonul 2022/2023. Nemţii i-au oferit lui Gigi Becali mai bine de 3.000.000 de euro, însă, în stilul caracteristic, omul de afaceri a cerut o sumă mult mai mare.

Înainte de oferta de la Augsburg, Cordea a mai avut o altă ofertă interesantă, cel mai probabil undeva la 4.000.000-5.000.000 de euro, însă Gigi Becali a solicitat 10.000.000 de euro, pentru ca în final, în urma negocierilor, să obţină undeva la 8.000.000 de euro.

În branşa noastră este cu totul atipic, astăzi dacă vine un alt impresar cu o ofertă la jucătorul pe care l-ai impresariat sau ajutat de mic, jucătorul se suceşte. Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania.

Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat şi nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuţie, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulţi bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Era din zona arabă, după a venit oferta de la Augsburg şi după a plecat în Arabia Saudită. Nu ai văzut că nu a mai avut aceleaşi evoluţii după ratarea transferului, a fost oscilant. La fiecare jucător viaţa merge înainte. Nu am mai vorbit pentru că nu s-a transferat prin intermediul nostru, am pus capăt discuţiei în momentul în care s-a transferat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit şi la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion şi jumătate şi să îl vinzi cu 120.000.

Mi se pare o pierdere, dar aşa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8. Are preţurile lui, ăsta e Gigi. Dacă pierde, câştigă e acelaşi om”, a declarat Adrian Neaga, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliaugsburgandrei cordeaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare