Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Roman, probleme serioase după golul său din meciul cu Rapid: "Colegii mei vor face deplasarea la Craiova, eu nu pot"

Alin Roman, probleme serioase după golul său din meciul cu Rapid: "Colegii mei vor face deplasarea la Craiova, eu nu pot"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe Rapid Bucureşti, într-un meci al etapei cu numărul 27 din Superliga.

Ieşenii au reuşit să o învingă pe Rapid pe teren propriu, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 52 prin reuşita lui Ermal Krasniqi.

Bettaieb a egalat în minutul 55, iar Alin Roman a reuşit golul prin care gazdele au trecut în avantaj, în minutul 88, la doar opt minute de la intrarea sa pe teren. Harrison a închis tabela în minutul 90+4, cu o reuşită venită după o fază încurcată la poarta lui Marian Aioani.

Alin Roman a vorbit despre prestaţia echipei sale în acest meci, cât şi despre problemele sale medicale care îl vor ţine pe bară pentru următoarul meci al celor de la Poli Iaşi, în deplasare, cu FC U Craiova 1948.

Alin Roman: "Încă am dureri"

"Am făcut un joc bun, chiar şi în prima repriza, cred că merităm cele trei puncte. Mi-a lipsit, am trecut prin momente destul de grele, am avut o accidentare la genunchi, încă am dureri, dar sper că sunt ok, că să pot să continui.

E prima accidentare, n-am mai avut o accidentare la genunchi sau la muşchi, am făcut 30 de ani în ianuarie, sper să fie şi ultima.

Cred că atitudinea a făcut diferenţă în seara asta, suntem fericiţi, am uitat să ne bucuram. E important că nu îi laşam pe ceilalţi să se îndepărteze de noi.

Sper să continuam pe acest drum, să creştem de la meci la meci, colegii mei vor face deplasarea la Craiova, eu nu pot. Săptămână asta am intrat şi eu cu ei.

Avem meciuri grele, chiar şi cu Craiova, este o echipa buna, are un joc de posesie foarte bun, apoi vine şi Dinamo la noi, sunt echipe cu care ne batem în zona de jos a clasamentului.", a declarat Alin Roman, la capătul meciului cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: poli iasialin romanrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare