Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În 2016, Paolini pierdea finala de la Mamaia. La opt ani distanţă, italianca a devenit ”regină” la Dubai!

În 2016, Paolini pierdea finala de la Mamaia. La opt ani distanţă, italianca a devenit ”regină” la Dubai!

Tenis

Comentarii

Italianca Jasmine Paolini (28 de ani) a devenit ”regină” la Dubai, la opt ani distanţă după ce pierdea finala turneului de la Mamaia.

Paolini, noua campioană de la Dubai

Jasmine Paolini a câştigat, sâmbătă, cel mai important trofeu din cariera sa, învingând-o pe jucătoarea venită din calificări Anna Kalinskaya, cu 4-6, 7-5, 7-5 în finala turneului WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships.

În drumul spre trofeu, Jasmine Paolini a trecut în semifinale de Sorana Cîrstea. De asemenea, cu opt ani în urmă, în 2016, italianca a fost învinsă în tinala turneului ITF de la Mamaia, scor 3-6, 4-6 în faţa conaţionalei Jessica Pieri.

Sâmbătă, italianca Paolini, numărul 26 mondial, a învins-o pe Kalinskaya, locul 40 mondial, în 2 ore şi 13 minute, revenind de la un break în seturile doi şi trei. Cu această victorie, Paolini îşi adjudecă al doilea titlu la simplu din carieră în circuitul WTA, primul la nivelul WTA 1000.

Paolini a cucerit primul titlu de simplu din carieră la WTA 250 Portoroz în 2021, învingând-o pe Kalinskaya în drumul spre acel trofeu. De la acel triumf, însă, Paolini a fost în trei finale şi le-a pierdut pe toate.

Paolini este a treia italiancă triumfătoare la un turneu WTA 1000, după Flavia Pennetta la Indian Wells 2014 şi Camila Giorgi la Montreal 2021.

Afla mai multe despre: tenisdubaijasmine paolinisorana cirstea 

viewscnt
Articole similare