Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tensiuni la Rapid: suporterii i-au gonit pe jucători, după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu mi se pare normal!” | EXCLUSIV

Tensiuni la Rapid: suporterii i-au gonit pe jucători, după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu mi se pare normal!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Poli Iaşi, scor 1-3 (0-0), sâmbătă seară, în Copou, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Rapid a deschis scorul în minutul 52, prin Ermal Krasniqi, însă luftul lui Cristian Săpunaru din minutul 55 le-a permis moldovenilor să revină în joc, prin Adel Bettaieb. 

Pe final, moldovenii au reuşit să mai marcheze în două rânduri, prin Alin Roman - min. 88, şi Shayon Harrison - min. 90+4, şi a bifat un succes uriaş, neaşteptat.

În urma acestui rezultat, Rapidul rămâne pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, în timp ce Poli Iaşi a urcat pe locul 13, cu 30 de puncte.

Jucătorii Rapidului, pedepsiţi de către suporteri

Imediat după meci, jucătorii Rapidului au vrut să meargă la propria galerie pentru a le cere scuze şi pentru a le mulţi de sprijin.

Căpitanul Cristian Săpunaru a fost primul care s-a îndreptat către suporteri, însă, acesta s-a întors brusc şi le-a făcut semn colegilor să plece către vestiare. 

Bulversaţi de semnul căpitanului lor, jucătorii şi antrenorul Cristiano Bergodi s-au oprit preţ de câteva secunde, şi-au aplaudat suporterii, apoi au pornit spre banca de rezerve. 

Fostul jucător al celor de la Rapid, Ovidiu Herea, nu înţelege de ce suporterii Rapidului au apelat la un asemenea gest, într-un moment în care echipa bifase cinci victorii în ultimele şase runde, iar şansele la îndeplinirea obiectivului nu au fost irosite după acest joc.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă, Emil Grădinescu şi Ovidiu Herea, din studioul Orange Sport: 

  • Silviu Tudor Samuilă: ”Vedem secvenţele de la sfârşit, cu jucătorii care, nu ştiu ce fac acolo...”.
     
  • Emil Grădinescu: ”Au vrut să-şi prezinte scuzele”.
     
  • Ovidiu Herea: ”Mie mi s-au părut un pic goniţi. Se duce Săpunaru să vorbească, apoi se întoarce şi face un semn către colegi să plece la vestiare. Ceva de genul. Aşa am văzut eu. Poate greşesc”.
     
  • Silviu Tudor Samuilă: ”Haideţi să revedem secvenţa. Daniel Niculae, Dan Şucu, Vasile Maftei, păreau şocaţi. Echipa nu mai ajunge la gard. Săpunaru le face semn să plece. Deci, galeria goneşte echipa. Vi se pare normal? Rapid era singura echipa care câştigase toate meciurile în 2024”.
     
  • Ovidiu Herea: ”Nu e normal să goneşti jucătorii. Şi nu e nimic pierdut în momentul de faţă. Urmează un play-off. Mai ai un meci cu FCSB. Se pot întâmpla multe. Chiar nu înţeleg reacţia suporterilor.

    Înţeleg că sunt supăraţi, că au bătut atâta drum, că şi-au dorit altceva, dar trebuie să meargă până la capăt. Se pot întâmpla multe în fotbal”.

Afla mai multe despre: ovidiu hereacristi sapunaru,  

viewscnt
Articole similare