Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Investeşte cu cap". Laude pentru Dan Şucu şi conducerea Rapidului pentru campania de transferuri: "Nimeni n-a simţit lipsa lui" | EXCLUSIV

"Investeşte cu cap". Laude pentru Dan Şucu şi conducerea Rapidului pentru campania de transferuri: "Nimeni n-a simţit lipsa lui" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Dan Şucu şi conducerea Rapidului au primit laude din partea lui Ovidiu Herea (38 de ani) pentru modul cum au gestionat situaţia banilor intraţi în club şi campania de transferuri din startul lui 2024.

Ovidiu Herea, fostul fotbalist al Rapidului, l-a lăudat pe Dan Şucu pentru că "investeşte cu cap" şi a spus că, în opinia sa, giuleştenii vor deveni mult mai puternici în următorii ani, având în vedere investiţiile facute în infrastructură şi în academie.

Ovidiu Herea crede că Rapid i-a găsit înlocuitorul perfect lui Horaţiu Moldovan: "Nimeni n-a simţit lipsa lui"

El a spus, în mod cert, banii fac diferenţa în fotbal, iar nivelul investiţiilor dictează nivelul de performanţă pe care îl atinge echipa, de cele mai multe ori.

"Sigur că în fotbal banii fac diferenţa, iar dacă investeşti cu cap vin rezultatele. Rapid investeşte cu cap de când a venit domnul Şucu, a investit in frastructură, în academie, iar Rapid în următorii ani va fi mult mai puternică", a spus Ovidiu Herea, la Orange Sport. 

Herea a vorbit în termeni frumoşi şi despre transferul lui Marian Aioani (24 de ani), adus de la Farul cu 400.000 de euro pentru a fi înlocuitorul lui Horaţiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid: "Cred că niciun rapidist nu a simţit lipsa lui Moldovan în meciurile astea 3", a mai declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

CFR Cluj - Rapid 0-1, în Superliga

CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute (din minutul 5) din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri ’60) – Deac, Bîrligea (Godly ’46), Otele (Serebe ’81). Antrenor: Adrian Mutu.

Rapid: Aioani – Onea (Braun ’54), Săpunaru (Cristea ’17), Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi (Bamgboye ’70), Burmaz, Papeau (Petrila ’70) – Rrahmani (Oaidă ’70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tachtsidis ’77, Deac ‘90+3 / Albu ‘86

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi – Iulian Dima

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Szabolcs Kovacs

Observatori: Marcel Savaniu, Dan Potocianu

 

Afla mai multe despre: rapiddan sucuconducereatransferurimarian aioani 

viewscnt
Articole similare