Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu toată lumea l-a pus la colţ pe Cristi Săpunaru! ”Mi se pare exagerat să fie aşa de criticat” | EXCLUSIV

Nu toată lumea l-a pus la colţ pe Cristi Săpunaru! ”Mi se pare exagerat să fie aşa de criticat” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a 27-a din Superligă. Oaspeţii au condus cu 1-0.

Cristi Săpunaru, apărat de Ovidiu Herea după gafa din meciul cu Poli Iaşi

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25. La pauză s-a intrat cu scor alb , însă repriza secundă a meritat aşteptarea.

Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55. Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (min 83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori. Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

  • Rapid e pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce ieşenii sunt pe 13, cu 30 de puncte.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a greşit incredibil la golul egalizator marcat de Poli Iaşi după o fază în care a dat pe lângă minge.

Deşi a fost criticat de mulţi oameni din fotbalul românesc, Ovidiu Herea nu a fost de acord cu punerea la zid a căpitanului de la Rapid, motiv pentru care i-a luat apărarea, ieri, după meciul din Copou.

”Eu nu înţeleg de ce uităm aşa de repede. Acum câteva zile, când i-a propus prelungirea contractului, toată lumea era în extaz: căpitanul nostru, cel mai bun, nu putem fără el.

Acum greşeşte, într-adevăr. La fundaşi şi la portari, când greşesc, imediat se vede eroarea pe tabela de marcaj. Dar mi se pare prea exagerat să-l criticăm. E de criticat, dar parcă prea repede...

Până la urmă e un simbol al echipei. E căpitanul echipei. A fost constant în apărare. Să-l dai aşa la o parte, după o gafă, mi se pare exagerat”, a răbufnit Herea, în direct, la Orange Sport.

Ce a declarat Săpunaru după meci:

„Îmi cer scuze, meciul ăsta l-am pierdut eu, nu l-a pierdut echipa. A venit mingea în nocturnă, am făcut acea gafă şi i-am băgat în meci. Asta este, se întâmplă, mergem mai departe.

La gafa mea s-a făcut diferenţa. Dacă nu era acea gafă, nu aveam nicio problemă, ei nu avuseseră nicio ocazie până atunci. Am pierdut un punct şi jumătate şi vom recupera”, a spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi săpunarurapidgafă 

viewscnt
Articole similare