Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la pauză! Leo Grozavu a forţat intrarea în vestiarul arbitrilor, apoi au început urletele. Antrenorul a fost eliminat în FCU Craiova 1948 - Poli Iaşi | EXCLUSIV

Scandal la pauză! Leo Grozavu a forţat intrarea în vestiarul arbitrilor, apoi au început urletele. Antrenorul a fost eliminat în FCU Craiova 1948 - Poli Iaşi | EXCLUSIV

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul de la Poli Iaşi, Leo Grozavu, a fost eliminat în pauza meciului FCU Craiova 1948 - Poli Iaşi, într-un moment în care ambele echipe erau intrate pe tunelul arenei. Coleric, principalul nu a acceptat decizia lui Horaţiu Feşnic şi a urmat scandalul.

Leo Grozavu a fost eliminat şi "a luat foc". A vrut să intre peste arbitri în vestiar, în pauza meciului FCU Craiova - Poli Iaşi

FCU Craiova 1948 - Poli Iaşi a fost primul meci al etapei cu numărul 28 din Superliga. Meciul a fost programat în Bănie, marţi, de la 16:15, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În prima repriză, Ibrahim, pentru olteni, şi Bettaieb, pentru moldoveni, au marcat, însă golul gazdelor a fost contestat de adversari. 

Intraţi la cabine, cei care au format brigada care a arbitrat meciul au avut parte de câteva momente neplăcute, după o disensiune cu Leo Grozavu. 

Imediat după cele 45 de minute, Leo Grozavu i-a cerut explicaţii centralului Horaţiu Feşnic, iar totul a escaladat rapid. Arbitrul i-a arătat brusc cartonaşul roşu, iar momentul l-a revoltat pe antrenor. 

Conform informaţiile obţinute de Orange Sport, o ceartă s-a iscat, iar Leo Grozavu s-a îndreptat spre vestiarul brigăzii formate din: Horaţiu Feşnic, Alexandru Cerei, Ciprian Danşa,  Sorin Vădana, Marcel Bîrsan, Iulian Dima, ultimii doi fiind în camera VAR. 

Principalul lui Poli Iaşi a forţat intrarea în vestiarul arbitrilor, iar oamenii care s-au ocupat de securitate au format un "zid" pentru a-l împiedica să intre. Totul, în timp ce Leo Grozavu urla şi îşi spunea nemulţumirile faţă de ce i s-a întâmplat. 

Înaintea etapei, FCU Craiova 1948 şi Poli Iaşi erau vecine de clasament, cu câte 30 de puncte acumulate în 27 de meciuri, pe locurile 12 şi 13. 

Leo Grozavu a fost cel mai inspirat antrenor în etapa trecută, dar cel puţin un meci va lipsi de pe banca lui Poli Iaşi, în funcţie de ce au notat observatorii Cristina Babadac şi Ion Căţoi în raportul partidei din Oltenia. 

Afla mai multe despre: leo grozavuleo grozavu scandal fcu craiova poli iasifcu craiova poli iasi 

viewscnt
Articole similare