Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia nu uită şi nu iartă. Clubul a interzis accesul echipei Netflix pe Mestalla pentru un documentar despre Vinicius

Valencia nu uită şi nu iartă. Clubul a interzis accesul echipei Netflix pe Mestalla pentru un documentar despre Vinicius

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul Marca notează că Valencia a interzis accesul echipei Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid (etapa 27 din La Liga), în privinţa unui documentar despre Vinicius.

Aceasta este o "decizie a clubului", au declarat surse oficiale pentru ziarul spaniol.

În mod normal, Liga este cea care gestionează accesul presei la meciurile din campionatul Spaniei, dar de această dată clubul a decis să se opună prin veto camerelor de filmat ale companiei de producţie Conspiraçao.

Compania, una dintre cele mai mari din Brazilia, este în curs de înregistrare a unui documentar despre fotbalistul brazilian pentru Netflix. Refuzul Valenciei - despre care se speculează că ar fi justificat de neîncrederea în utilizarea imaginilor - vine într-un moment de mare tensiune între club şi starul lui Real Madrid.

Sezonul trecut, Vinicius a fost ţinta unor insulte rasiste din partea mai multor spectatori de pe stadion, provocând chiar întreruperea meciului.

Clubul a interzis pe viaţă trei suporteri care au imitat sunetul maimuţei în direcţia extremei braziliene. Dar, acuzând toţi suporterii de rasism (lucru pe care l-a corectat ulterior), antrenorul Realului, Carlo Ancelotti, a provocat furia clubului Valencia, a oraşului şi a presei locale.

Potrivit Marca, clubul a refuzat, de asemenea, cererea companiei de producţie de a intervieva unul dintre jucătorii săi, Hugo Duro, pentru a nu stârni controverse.

Afla mai multe despre: valenciaviniciusreal madrid 

viewscnt
Articole similare