Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce ”roşu” la Antwi, dar nu şi la Bancu? MM Stoica, uluit de explicaţiile lui Vassaras: ”Ne crede idioţi! Lopez avea ocazie iminentă?”

De ce ”roşu” la Antwi, dar nu şi la Bancu? MM Stoica, uluit de explicaţiile lui Vassaras: ”Ne crede idioţi! Lopez avea ocazie iminentă?”

Fotbal

Comentarii

Din păcate, în arbitrajul românesc s-a creat un obicei ca două faze asemănătoare, care impuneau aceleaşi sancţiuni, să fie tratate cu unităţi diferite de măsură.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu înţelege de ce Nana Antwi a fost eliminat în meciul cu FC Botoşani, din postura de ultimul apărător, la un duel cu Lopez în care mingea ”ţopăia” între cei doi jucători şi nu se afla în controlul nimănui, iar Nicuşor Bancu a primit doar cartonaş galben la o fază aproape identică, după un duel cu Nicolae Carnat.

  • Cătălin Busi a fost arbitrul partidei FCSB - FC Botoşani.
  • Adrian Cojocaru a arbitrat Universitatea Craiova - FC Voluntari.

Mihai Stoica: ”Enzo Lopez controlează perfect mingea şi e o ocazie iminentă?”

Aşadar, conducătorul celor de la FCSB este de părere că fazele ar fi trebuit tratate la fel. Şi anume, decizia corectă ar fi fost ca ambii jucători să primească cartonaşul galben.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar Nana Antwi s-a ales cu o suspendare de o etapă şi va rata partida cu FC Voluntari, programată joi, 29 februarie, în deplasare.

Kyros Vassaras a explicat, marţi, în cadrul unei şedinţe a CCA, că ambele faze au fost tratate corect de către arbitrii Busi şi Cojocaru.

Nu-mi vine să cred cât de idioţi sau de inculţi dpdv al fotbalului în general (al arbitrajului în special) ne cred unii. Aşadar, la Bancu e galben pt că Dumiter nu controlează balonul. Subscriu, chiar e evident. Dar la Nana e roşu pt că Enzo Lopez îl controlează perfect, creându-şi o ocazie iminentă?

Poate ni se explică şi cum face Enzo asta. Preluare cu dreptul perpendicular pe poartă, control impecabil cu stângul? Cum sunteţi siguri de iminenţa golului? Cum? Cum? Cum? Că noi, oamenii de rând fără masterate în arbitraj, nu realizăm.
Simplificaţi-o, oameni buni!

Spuneţi aşa : “E roşu pt că aşa vreau eu!” Măcar aşa nu ne mai insultaţi. Doar ne ignoraţi”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

VIDEO: Faza în care este eliminat Nana Antwi

VIDEO: Faza la care nu este eliminat Nicuşor Bancu

Afla mai multe despre: nicusor bancunana antwimm stoica 

viewscnt
Articole similare