Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - UTA | Victoria este singura variantă pentru ”giuleşteni”

Rapid - UTA | Victoria este singura variantă pentru ”giuleşteni”

Rapid

Comentarii

Afectată de scandalul cu Albu şi Borza, dar şi cu moralul scăzut după înfrângerea de la Iaşi, Rapid trebuie să se reseteze dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu. ”Giuleştenii” nu îşi permit să rateze victoria cu UTA, chiar dacă echipa lui Rednic este cea mai în formă din Superligă.

Rapid - UTA, miercuri, ora 21:00, Orange Sport 1

După ce câştigaseră toate meciurile în acest an, rapidiştii au clacat acolo unde se aşteptau mai puţin. Înfrângerea de la Iaşi (1-3) i-a coborât cu picioarele pe pământ pe jucătorii lui Bergodi. Liderul FCSB s-a îndepărtat la 10 puncte de ”giuleşteni”, iar încă un pas greşit ar fi echivalent cu spulberarea visului oricărui fan rapidist: primul titlu după 21 de ani. Fără Albu şi Borza, excluşi din lot după escapada noctură de la Iaşi, Rapid are nevoie de victorie ca de aer contra celor de la UTA. Echipa lui Rednic nu este deloc un adversar facil. În ultimele 5 etape, a strâns 13 puncte şi a ajuns la graniţa dintre playout şi playoff. ”Giuleştenii” au de partea lor statistica. Din 2008 n-au mai pierdut contra celor de la UTA. Şi valoarea superioară a lotului este un atuu al Rapidului. De la începutul anului, cei doi atacanţi Burmaz şi Rrahamni au marcat împreună de şase ori. Acasă, echipa lui Bergodi a bifat 8 victorii în 13 meciuri. UTA s-a impus de trei ori în deplasare, însă niciodată contra unei echipe de pe loc de playoff. La Betano, Rapid are cotă 1.65 pentru o victorie cu arădenii. Cu Bet Builder, puteţi crea un pariu cu o cotă mai generoasă: victorie Rapid şi peste 1.5 goluri în meci are cotă 2.00.

Cine marchează?

Kosovarul Rrahamni şi-a făcut o obişnuinţă din a marca în meciurile de pe ”Giuleşti”. A înscris de fiecare dată în acest an, cu FCU Craiova (4-3), cu Oţelul (2-1) şi cu Hermannstadt (2-0). Cu 9 goluri în 12 meciuri jucate în acest sezon, Rrahamni este cotat ca principal favorită să dea gol şi în poarta echipei lui Rednic. 2.30 este cota la Betano pentru o reuşită a atacantul rapidist în meciul de miercuri seară. 

Echipe probabile:

  • Rapid: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Oaidă, Djokovic, Petrila, El-Sawy - Burmaz, Rrahmani
  • UTA: Fl. Iacob - Căpuşă, Stolnik, Benga, Rodrigues - Freitas, Cr. Mihai, Fabry - R. Pop, Omondi, Micovschi

Afla mai multe despre: rapid utarapid uta superligapariuri rapid utacote rapid uta 

viewscnt
Articole similare