Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor nou la U Craiova. Rotaru şi-a ieşit din minţi şi ar fi căutat înlocuitor pentru Petev: "Am informaţii că a căutat antrenor. Înroşea telefonul"

Antrenor nou la U Craiova. Rotaru şi-a ieşit din minţi şi ar fi căutat înlocuitor pentru Petev: "Am informaţii că a căutat antrenor. Înroşea telefonul"
Comentarii

U Craiova a câştigat cu mari emoţii meciul cu FC Voluntari şi şi-a asigurat, în mare măsură, prezenţa în play-off-ul Superligii.

Nemulţumiţi de atitudinea lui Mihai Rotaru, oficialii ilfovenilor au ironizat situaţia băncii tehnice a oltenilor. Astfel, Bogdan Bălănescu a lăsat de înţeles că finanţatorul Universităţii Craiova este deja în căutarea unui înlocuitor pentru antrenorul Ivaylo Petev.

"E un rezultat nedrept. Am primit al doilea gol în minutul 85, la o fază fixă. De fapt, ambele goluri au fost din faze fixe. Am început meciul temători, cred că n-am trecut centrul terenului până la primul gol al Craiovei, după care echipa a căpătat încredere, am avut posesie, la 1-1, am avut o ocazie mare a lui Dumiter.

Mă deranjează un singur lucru, un singur aspect, că domnul Rotaru îl ironizează într-un fel pe Nicolae Dică şi, peste toate greşelile de arbitraj, vorbesc strict de analiza jocului de fotbal, dânsul, şi eu aşa am informaţii, în minutul 83 căuta antrenor.

Înroşea cu siguranţă telefonul şi cred că a văzut alt meci. Să spui că Voluntari n-a existat pe teren şi că ne-a băgat în joc arbitrul Cojocaru, asta e şi o ironie, şi o lipsă de respect la adresa noastră şi a echipei" , a declarat Bogdan Bălănescu pentru fanatik.ro.

U Craiova - FC Voluntari 2-1

Universitatea Craiova a învins-o, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. 

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Imediat după pauză, Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu, iar Robert Popescu a egalat pentru Voluntari.

Golul victoriei oltenilor a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia, iar Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

În clasament, oltenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

  • U CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Badelj (Maldonado 82), Bancu – Al. Creţu (J. Blesa 75), Mekvabishvili, Lyes Houri - Baiaram, Markovic (Koljic 59), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Ivaylo Petev
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho (Cascini 72), Turda, Matricardi, Aliji - Raţa, Crepulja (D. Florea) 89), A. Ciobanu (Nemec 46) - Carnat, Dumiter (C. Paz 79), R. Popescu. ANTRENOR: Nicolae Dică

Afla mai multe despre: u craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare