Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a refuzat FCSB reciprocitatea cu Rapid şi a picat varianta Arenei Naţionale | EXCLUSIV

De ce a refuzat FCSB reciprocitatea cu Rapid şi a picat varianta Arenei Naţionale | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Locul de disputare al derby-ului dintre Rapid şi FCSB a fost un subiect de discuţie important în aceste zile. Dacă iniţial era vorba de Arena Naţională, s-a ajuns la varianta Giuleşti după ce liderul din Superligă a refuzat propunerea venită din partea vişiniilor.

Duelul dintre Rapid şi FCSB, programat în perioada 8-11 martie, în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii României, se va disputa, în cele din urmă, în Giuleşti.

Iniţial, se dorea ca partida să se joace pe Arena Naţională, dar varianta celui mai mare stadion din ţară a căzut.

Motivul pentru care derby-ul Rapid - FCSB nu se mai joacă pe Arena Naţională

Galeria giuleştenilor a informat că modificarea locului de desfăşurare al derby-ului a fost cauzată de o neînţelegere între conducătorii celor două formaţii rivale, după ce FCSB a refuzat ”să semneze actul de reciprocitate”.

Înţelegerea dintre cele două cluburi era următoare: Rapid îi propunea FCSB-ului să aibă închiriată o peluză de pe Arena Naţională în această ultimă etapă din sezonul regular, urmând ca giuleştenii să aibă la rândul lor o peluză, dar la duelul din play-off, conform surselor Orange Sport.

Cei de la FCSB s-au arătat nemulţumiţi de această propunere de reciprocitate venită din partea Rapidului, astfel că au refuzat-o. Acesta a fost argumentul pentru care duelul dintre cele două din ultima etapă a sezonului regular se va disputa pe Giuleşti, nu pe Arena Naţională.

Rapid - FCSB, în Giuleşti

”Duelul din ultima etapă a sezonului regular se va disputa pe Superbet Arena Giuleşti, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Până atunci, ne vedem mâine pentru partida cu UTA Arad, de la ora 21:00!”, a anunţat Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Afla mai multe despre: rapidrapid fcsbgiulestiarena nationalagiulesti 

viewscnt
Articole similare