Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani pierd exact Borza şi Albu după tăierile salariale: "Deci i-au iertat, până la urmă" | EXCLUSIV

Câţi bani pierd exact Borza şi Albu după tăierile salariale: "Deci i-au iertat, până la urmă" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Prezenţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat sancţiunile pe care le-au primit Alexandru Albu şi Andrei Borza în urma escapadei de sâmbătă noapte.

"10% mă gândesc că e sancţiunea maximă pe care o poţi da la o primă abatere" , a declarat Basarab Panduru.

"Aici totul face parte din contract, e regulamentul intern al fiecărui club. Eu mă gândeam că le iau 10% din salariul pe un an, nu pe luna februarie. Asta ce înseamnă? Îi iau lui Borza 500 de euro?" , a continuat şi Constantin Zotta.

"Cel mult 1000 de euro. La abatere gravă, îi iei 1000 de euro. Mi se pare că nu poţi să-i iei mai mult. Dacă nu le-a luat 25% din salariu înseamnă că i-a iertat" , a fost concluzia lui Panduru.

Borza şi Albu, surprinşi în club după înfrângerea Rapidului la Iaşi

Alexandru Albu şi Andrei Borza au părăsit cantonamentul Rapidului, imediat după înfrângerea de la Iaşi, şi au mers direct într-un club de noapte pentru a sărbători Dragobetele.

Cei doi fotbalişti au fost filmaţi, iar imaginile au ajuns rapid în mediul online. Cum lotul giuleştenilor încă se afla în cantonament, în vederea meciului de miercuri, cu UTA, conducerea clubului nu a trecut cu vederea escapada celor doi.

Astfel, în urma consultărilor cu Cristiano Bergodi, şefii din Giuleşti au dictat reducerea salariilor cu 10% pe luna februarie şi excluderea lui Albu şi Borza din lotul Rapidului pentru partida cu arădenii.

Afla mai multe despre: rapidborzazottaalbupanduru 

viewscnt
Articole similare