Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi FCSB a avut un ”caz Albu-Borza”. MM Stoica: ”I-am dat afară pe amândoi” | EXCLUSIV

Şi FCSB a avut un ”caz Albu-Borza”. MM Stoica: ”I-am dat afară pe amândoi” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că, de-a lungul timpului, a avut de-a face cu o situaţie în care fotbaliştii au părăsit cantonamentul fără voie pentru a merge să se distreze, aşa cum s-a întâmplat în ultimele zile cu rapidiştii Alexandru Albu şi Andrei Borza.

Duminică seară, imediat după meciul pierdut de Rapid, la Iaşi, contra celor de la Poli, scor 1-3, Andrei Borza şi Alexandru Albu au fost filmaţi într-un club de noapte din Iaşi, în timp ce sărbătoreau Dragobetele.

Imaginile au fost interpretate ca o lipsă de respect faţă de club, faţă de coechipieri şi antrenori, iar cei doi jucători au fost amendaţi şi scoşi din lot o etapă. În plus, vor fi monitorizaţi cu atenţie în viitor, pentru a se evita astfel de escapade.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a povestit că a trecut printr-o situaţie similară la chiar la FCSB, în 2011, cu brazilienii Eder Bonfim şi Ricardo Vilana.

  • Cei doi au ales să meargă în club, imediat după un meci cu Oţelul Galaţi

Da, am trăit o astfel de experienţă, cu Ricardo şi Bonfim. Şi i-am dat afară pe amândoi. Dar n-are nicio legătură.

Nu vreau să fac nicio referire la ce s-a întâmplat. E vorba de Rapid, o contracandidată.

Ricardo şi Bonfim nu o mai făcuseră. Aici e foarte complicat: `Ce faci tu dacă eşti la Manchester City şi dispar după meci, pleacă din cantonament Gvardiol pentru care ai plătit 100.000.000 de euro şi Grealish. Ce faci?`. Iei o măsură şi te foloseşti de ei”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 28 de meciuri bifase Bonfim pentru FCSB, reuşind să marcheze un gol.
  • 23 de meciuri a evoluat Ricardo pentru FCSB, fără să marcheze vreun gol.

Gigi Becali, nemilos cu Bonfim şi Ricardo: ”Nenorociţilor!”

Chiar dacă Mihai Stoica nu a dorit să ”sape” mai mult în trecut, presa vremii aminteşte că patronul celor de la FCSB, pe atunci Steaua, Gigi Becali, a fost extrem de supărat pe Ricardo şi Bonfim.

Omul de afaceri i-a dat afară fără ezitări. De asemenea, i-a obligat să nu mai joace în România, în următoarele şase luni, pentru a uita cele întâmplate.

I-am trimis în Brazilia pe amândoi! Bonfim mai avea doi ani de contract, iar Ricardo, încă unul.

La început n-au vrut să semneze, mi-au cerut să le dau banii pe ultimele două luni, dar le-am spus că nu le mai dau niciun cent. Au primit doar biletele de avion, dus, până în Brazilia.

Le-am zis: «Dispăreţi, nu vreau să vă mai prind prin România, nenorociţilor!» .

Au şi semnat o hârtie prin care se angajează să nu se întoarcă în Liga I în următoarele şase luni, cât să uit eu ce măgării au făcut.

Steaua nu poate să îşi permită să fie batjocorită. Au plecat din cantonament, au înjurat echipa. Păi ce-i asta? Ajungem în mahala. Eu mizez pe ordine şi disciplină", a declarat Gigi Becali, în 2011.

Afla mai multe despre: bonfimricardoborzaalbugigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare