Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe va lua masa cu preşedintele Franţei şi emirul Qatarului. Va fi întors din drumul către Madrid?

Kylian Mbappe va lua masa cu preşedintele Franţei şi emirul Qatarului. Va fi întors din drumul către Madrid?

Fotbal

Comentarii

Atacantul Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa, marţi, la un dineu oficial la Palatul Elysée, anunţă rmcsport.fr.

Căpitanul echipei naţionale a Franţei şi starul lui Paris Saint-Germain va lua masa alături de preşedintele Republicii, Emmanuel Macron, şi de emirul Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani, care deţine şi clubul francez.

Kylian Mbappe, faţă-n faţă cu Emmanuel Macron şi emirul Qatarului

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaïfi, va fi de asemenea prezent. Al-Khelaïfi a fost alături de emir toată săptămâna, în marja discuţiilor care au avut loc la Paris pe tema conflictului dintre Israel şi Hamas.

Acesta nu ar fi primul dineu prezidenţial al lui Kylian Mbappé dacă va accepta invitaţia preşedintelui Macron.

În februarie 2018, la scurt timp după ce George Weah a fost ales preşedinte al Liberiei, atacantul a fost invitat să ia masa la Palatul Elysée în compania lui Didier Drogba şi a câştigătorului Balonului de Aur din 1995.

Starul francez a profitat de ocazie pentru a face apel la dezvoltarea sportului în Africa.

Mbappe ar fi semnat cu Real Madrid

În acelaşi timp, dineul ar putea fi o ultimă soluţie pentru Paris Saint-Germain de a-l păstra pe starul francez şi din sezonul următor. O strategie care a funcţionat în urmă cu doi ani, la insistenţele preşedintelui Macron.

Jurnaliştii de la MARCA susţin că Mbappe şi-a pus deja semnătura pe un contract cu Real Madrid, iar de la 1 iulie 2024 va fi jucătorul echipe spaniole.

"Real Madrid şi Kylian Mbappe au ajuns la un acord şi au semnat un contract, iar de la 1 iulie atacantul francez va deveni jucătorul echipei "blanco". Astfel, în 133 de zile longeviva "telenovelă" se va termina în mod oficial", scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: mbappemacronemir qatar 

viewscnt
Articole similare