Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când şeful tău te-a chemat la VAR, înseamnă că are dreptate". De ce eliminarea lui Nana Antwi a fost inevitabilă | EXCLUSIV

"Când şeful tău te-a chemat la VAR, înseamnă că are dreptate". De ce eliminarea lui Nana Antwi a fost inevitabilă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre cartonaşul roşu primit de Nana Antwi în meciul de debut, din postura de titular, a fundaşului ghanez transferat de FCSB în această iarnă de la Urartu, din Armenia.

Preşedintele Consilului de Administraţie al FCSB-ului, MM Stoica, a analizat faza la care fundaşul dreapta al "roş-albaştrilor", Nana Antwi, a fost eliminat, după o intrare neglijentă a fundaşului lateral al gazdelor.

Mihai Stoica: "Antwi a jucat timorat"

"E eroare tehnică. El de la început a fost cel de la Cluj, a jucat timorat, că n-a mai fost obişnuit să joace cu atât de multă lume, a jucat să nu greşească, dar nu e normal să prezinţi o asemenea reluare şi VAR trebuie să intervină când e o greşeală flagrantă a arbitrilor.

Dacă n-a intervenit în Giuleşti la Coman, de ce să intervină acum? Nu se poate spune că e o situaţie iminentă de a marca, iar eu cred că aici a fost o eroare. Aici nu se vede cum controlează balonul, iar eu cred că Risto poate interveni." a spus MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Bogdan Cosmescu l-a susţinut pe Mihai Stoica şi a vorbit despre gradul de notorietate scăzut al arbitrului VAR delegat la partida celor de la FCSB cu FC Botoşani, Cristina Trandafir.

"Eu n-am văzut un arbitru care să fi schimbat decizia. Eu n-am auzit de acest arbitru niciodată, îmi cer scuze, nu mă interesează dacă e doamnă sau domn, comentez de 30 de ani şi nu am auzit niciodată acest nume. Deciziile sunt bune per total. Când şeful tău te-a chemat la VAR, înseamnă că are dreptate şi schimbi", a spus Bogdan Cosmescu, la emisiunea Sport Report.

MM Stoica a adăugat şi faptul că ar prefera ca delegările arbitrilor la partidele din Superliga s-ar realiza într-o manieră mai echilibrată din punct de vedere al experienţei arbitrului central şi a arbitrului din camera VAR.

"Noi vedem o fază în care un jucător nu se accidentează, rămâne în teren, că abia îl atinge şi se consideră că e o situaţie iminentă de marca, dar eu zic că nu este, eu zic că e discutabilă. Nu spun că e decizia greşită din VAR, dar protocolul nu-ţi permite să intervii. Vin şi vreau să spun că sunt de acord. Mă, dacă tu nu ai arbitri cu experienţă la VAR, pune unul lipsit de experienţă la VAR, dar când ai unul de mare experienţă la centru.

Dar când ai unul cu cvasi experienţă la centru, pune unul cu experienţă la VAR. În mod normal, să cheme arbitrul şi să nu mai pună imagine, că oricum ştie că trebuie să schimbe decizia, să pună piesa aia cu care începe meciul. E discutabilă faza la Antwi, el pur şi simplu dă pe lângă minge şi-l atinge. El, cel de la Botoşani, nu are mingea în picior." a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbbotosanimm stoicabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare