Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de meci dramatic la Miercurea Ciuc! Csikszereda a dat lovitura în prelungiri cu FC Argeş şi se apropie de play-off

Final de meci dramatic la Miercurea Ciuc! Csikszereda a dat lovitura în prelungiri cu FC Argeş şi se apropie de play-off
galerie foto

Liga 2

Comentarii

Csikszereda s-a impus dramatic pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeş, cu scorul de 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Liga a 2-a.

Gol în prelungiri pentru Csikszereda

Formaţia din Miercurea Ciuc a deschis scorul partidei din etapa a 16-a, cu FC Argeş, în minutul 17, prin reuşita lui Janos Nagy. Oaspeţii au reuşit egalarea după pauză, în minutul 54, prin reuşita lui Petrişor Petrescu. Gazdele au dat lovitura în minutul 90+4, cu golul lui Akos Nistor, jucător introdus în teren în minutul 82.

Ardelenii au urcat pe locul şapte în clasamentul ligii secunde, cu 25 de puncte după 16 etape, şi prin victoria cu FC Argeş bifează al treilea rezultat pozitiv consecutiv.

FC Argeş are probleme de la retrogradarea în eşalonul secund. Piteştenii sunt pe locul 16, cu 18 puncte după 16 partide, iar în etapa viitoare primeşte vizita formaţiei de pe ultima poziţie, Progresul Spartac. Csikszereda joacă pe terenul unei formaţii de pe podium, Unirea Slobozia, în etapa a 17-a.

Clasamentul din Liga a 2-a la finalul etapei a 16-a

 

Afla mai multe despre: liga 2miercurea ciuccsikszeredafc arges 

viewscnt
Articole similare