Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica unei legende din Giuleşti i-a luat Cupa României Rapidului! "Am aşa un sentiment ciudat, dar mă bucur pentru echipa mea"

Fiica unei legende din Giuleşti i-a luat Cupa României Rapidului! "Am aşa un sentiment ciudat, dar mă bucur pentru echipa mea"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Voleibalistă la Târgovişte, Sânziana Motroc, fata fostului fotbalist Florin Motroc şi nepoata lui Ion Motroc, a cucerit Cupa României, după o finală nebună contra Rapidului

Dramatism la cote înalte în meciul pentru câştigarea Cupei României, unde CSM Târgovişte şi Rapid s-au duelat în 5 seturi pline de suspans. CSM a condus cu 2-0, a fost egalată, dar, după un decisiv spectaculos, a cucerit trofeul, al doilea după succesul din 2016.

Una dintre artizanele victoriei a fost Sânziana Motroc, voleibalistă care provine dintr-o familie de rapidişti 100%; tatăl ei fiind fostul fotbalist Florin Motroc, iar bunicul, Ion Motroc.

“Am aşa un sentiment ciudat, dar mă bucur pentru echipa mea. Şi tata se bucură, oriunde aş fi. Ştiu la perfecţie imnul Rapidului, prima dată pe Giuleşti am fost când eram în burta mamei”, a spus Sânziana Motroc, componentă a echipei de volei CSM Târgovişte, pentru Sportsnet.ro

Antrenorul CSM-ului, Branko Gajic, şi-a lăudat fetele pentru modul în care au reuşit să revină în meci, după ce au fost egalate la 2.

“Am avut încredere în echipă, au arătat caracter când a fost cel mai greu moment. A fost o nebunie de meci, totul a fost posibil. Când am câştigat campionatul şi Cupa Greciei a fost mai greu, dar aici a fost mai frumos. Nu avem timp de mare sărbătoare, pentru că miercuri avem meci în campionat cu Voluntari” - Branko Gajic, antrenor volei CSM Târgovişte.

Micuţa Chantal, mascota echipei

Ariana Pîrv, cea mai experimentată jucătoare de la CSM Târgovişte, este fericită că a reuşit să cucerească un trofeu în România, după cele câştigate în Italia şi Grecia. În plus, voleibalista are un motiv în plus de bucurie: a jucat în faţa fiicei de 1 an si jumătate.

“Este mascota noastră, după fiecare meci câştigat o iau în braţe şi o pup, pentru a avea noroc la următorul meci. Cu siguranţă îmi voi face un tatuaj să-mi amintesc despre acest trofeu. A fost o senzaţie minunată să cuceresc acest trofeu, pentru că am traversat o perioadă grea. Sunt mândră de echipa mea, de colege şi sunt fericită că am revenit în România” – Ariana Pîrv, componentă a echipei de volei CSM Târgovişte.

Voleibalistele vor prezenta trofeul fotbaliştilor de la Chindia

Preşedinte onorific la CSM Târgovişte, Gabriel Boriga a recunoscut că nu se aştepta ca echipa sa că cucerească trofeul.

“A fost un fel de Misiune Imposibilă 4, pentru că echipele cu care am jucat au nume şi bugete mult mai mari decât noi. Nu-mi imaginam acest final, dar am dovedit că banii nu înseamnă totul în volei, ci echipa, determinarea şi unitatea. Sunt foarte mândru de ceea ce a reuşit această echipă minunată” - Gabriel Boriga, preşedinte onorific la CSM Târgovişte.

Preşedinte şi la echipa de fotbal de puţin timp, Gabriel Boriga le va prezenta acestora trofeul cucerit de fete.

“Normal că vom merge cu fetele la echipa de fotbal, să le arătăm care este modelul de urmat şi cum performanţa la nivel înalt nu înseamnă doar bani, ci multe alte aspecte pe care fetele le-au depăşit. În volei sunt de peste 10 ani, iar în fotbal de 10 zile, dar, dacă aş putea, aş aduce în fotbal determinarea de la volei” - Gabriel Boriga, preşedinte onorific la CSM Târgovişte.

Adin Cojocaru, preşedinte la Federaţia Română de Volei, s-a declarat mulţumit de ceea ce a văzut în Final Four-ul de la Mioveni.

“Au fost trei meciuri spectacol şi ne dorim să fie aşa mereu. Mă aşteptam la partide bune, jocuri echilibrate, unde nu există favorite clare. Mă bucur că reuşim să creştem cu fiecare eveniment. Şi din punct de vedere organizatoric am fost bine, am pus o suprafaţă de joc, după modelul implementat în cupele europene” - Adin Cojocaru, preşedinte Federaţia Română de Volei.

FINALA

CSM Târgovişte - CS Rapid Bucureşti: 3-2 (25-23; 25-18; 24-26; 29-32; 15-11).

SEMIFINALE

Rapid Bucureşti - Dinamo Bucureşti 3-2 (18-25, 33-31, 25-20, 20-25, 18-16).

Volei Alba Blaj - CSM Târgovişte 1-3 (26-28, 20-25, 25-16, 21-25)

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sânziana motrocsânziana motroc cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare