Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea lui Olaru ridică un mare semn de întrebare: ”Poate să fie controlată impulsivitatea lui?”. Teoria lui Panduru după FCSB - FC Botoşani | EXCLUSIV

Eliminarea lui Olaru ridică un mare semn de întrebare: ”Poate să fie controlată impulsivitatea lui?”. Teoria lui Panduru după FCSB - FC Botoşani | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 3-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Coman (6 şi 76) şi Dawa (71), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Margiotta (47) şi Ofosu (90+4).

Trei jucători au fost eliminaţi. De la FCSB au plecat mai devreme Antwi (18) şi Olaru (90+1), iar de la Botoşani a văzut ”roşu” Kaprof (56).

Darius Olaru, „ROŞU” direct în FCSB - FC Botoşani

Darius Olaru a fost eliminat în finalul meciului FCSB - FC Botoşani, la scorul de 3-1, din cauza unei intrări prin alunecare asupra lui Jaly Mouaddib.

„Centralul” Buşi i-a arătat în prima fază cartonaşul galben. A urmat o lungă analiză în camera VAR, acolo unde s-au aflat Cristina Trandafir şi Ionuţ Coza. Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru au discutat pe seama atitudinii pe care o are Olaru în ultima perioadă. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Pe cand bine face, pe atât de impulsiv este. Am impresia că ia nişte cartonaşe galbene stupide. Un cartonaş total neexplicat. Poate să fie controlată impulsivitatea lui?

Marius Bilaşco: Da, n-am înţeles nici eu... 

Basarab Panduru: Indiferent despre ce vorbim nu are de ce să facă asta”. 

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Gigi Becali a dezvăluit cine va juca în locul lui Darius Olaru

În locul lui Darius Olaru, Gigi Becali se gândeşte să-l utilizeze pe Alexandru Băluţă, unul dintre preferaţii săi.

„Poate a fost bine că s-a întâmplat aşa. Acum, dacă Olaru nu e, îl încercăm pe Phelipe sau pe Baba. Vreau să-l văd, că-mi place foarte mult, pe Băluţă în locul lui Olaru! 

El nu dă goluri. Poate să fie chiar mai eficient în altă privinţă decât Olaru. Vreau să vedem formula asta. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba. Vedem!”, a spus Gigi Becali.

Jucătorul de la Botoşani ”desfiinţat” în direct: ”Poţi să gândeşti? E de-o valoare discutabilă” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: darius olarufcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare