Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Billel Omrani, prezentat la noua sa echipă! În ce ţară a ajuns fostul jucător de la CFR Cluj şi FCSB

OFICIAL | Billel Omrani, prezentat la noua sa echipă! În ce ţară a ajuns fostul jucător de la CFR Cluj şi FCSB

Transferuri

Comentarii

Billel Omrani a semnat cu noua sa echipă după o aventură nefericită la Petrolul Ploieşti. Francezul a jucat doar 239 de minute în toate competiţiile în tricoul formaţiei ploieştene.

Cvintuplu campion al României alături de CFR Cluj, Omrani a avut parte de două aventuri nefericite la alte două formaţii din Superliga. Omrani a ajuns la FCSB în luna septembrie a anului 2022, club la care a petrecut aproximativ un an de zile.

Billel Omrani, noul jucător al celor de la Wisla Cracovia

Omrani a făcut mai apoi pasul la Petrolul, formaţie pentru care a disputat doar şapte meciuri, fără să reuşească să marcheze un gol. Acum, Billel Omrani a fost prezentat la Wisla Cracovia, o echipă din a doua ligă poloneză. Wisla Cracovia se află pe locul cinci al diviziei secunde din Polonia şi se luptă la revenirea în Ekstraklasa, prima divizie din Polonia.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Olympique Marseille, conform transfermarkt.com

35 de goluri a marcat Billel Omrani pentru FCSB şi CFR Cluj, în Superliga. Omrani a ajuns la CFR Cluj în 2016 de la Olympique Marseille. Pe parcursul carierei sale, Omrani a mai cucerit două Supercupe ale României, cu CFR Cluj, şi Cupa Ligii Franţei, alături de Olympique Marseille, în sezonul 2011 - 2012.

Omrani a debutat pentru echipa naţională a Algeriei în 2022, într-un meci amical câştigat de nord-africani cu scorul de 2-1 împotriva naţionalei din Iran.

Afla mai multe despre: billel omranipetrolulcfr clujfcsbwisla cracovia 

viewscnt
Articole similare