Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înainte de Borza şi Albu a fost Omrani. Cum îl ţinea Dan Petrescu departe de cluburi pe atacantul francez: "Măcar n-a fugit din cantonament"

Înainte de Borza şi Albu a fost Omrani. Cum îl ţinea Dan Petrescu departe de cluburi pe atacantul francez: "Măcar n-a fugit din cantonament"

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club în Iaşi, la doar câteva ore după înfrângerea suferită de Rapid în faţa echipei locale.

Aventurile celor doi fotbalişti giuleşteni i-au amintit lui Silviu Tudor Samuilă şi de alte escapade ale unor jucători de la echipele importante din fotbalul românesc: "Voi aţi avut o situaţie asemănătoare în 2018, cu Camora, Omrani şi Trică. Au fost prinşi la o anumită oră la şpriţ, Trică cred că era şef de scouting în perioada respectivă. Voi cum aţi rezolvat problema atunci?".

"Era Conceicao antrenor. Apoi, cu Petrescu, la Omrani... Omrani... Omrani a mai ieşit, dar n-a fugit din cantonament. Noi ştiam că mai iese, chiar sunt multe poveşti cu Omrani, dar în perioada cu Petrescu antrenor, chiar reuşea să-l ţină din scurt. Nu exagera cum făcea poate în alte dăţi" , a declarat oficialul CFR-ului, Marius Bilaşco, pentru Orange Sport.

Billel Omrani a jucat la CFR Cluj din toamna lui 2016 până în în 2022, când a plecat la FCSB. Alături de ardeleni, atacantul francez a cucerit cinci titluri de campion în Liga 1 şi două Supercupe ale României.

În cariera sa, Billel Omrani a mai câştigat şi Cupa Ligii Franţei, în 2012, cu Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: omranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare