Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Merge la biserica din baza FCSB-ului, dar n-a scăpat de critici. Becali a distrus-o pe Cristina Trandafir: "Să se lase de arbitraj dacă vrea s-o ajute Dumnezeu"

Merge la biserica din baza FCSB-ului, dar n-a scăpat de critici. Becali a distrus-o pe Cristina Trandafir: "Să se lase de arbitraj dacă vrea s-o ajute Dumnezeu"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în meciul cu FC Botoşani, scor 3-2, şi s-a distanţat la zece puncte în fruntea clasamentului faţă de principalele urmăritoare, Rapid şi CFR Cluj.

La doar câteva ore de la meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a criticat deciziile luate de arbitrul din camera VAR, Cristina Trandafir.

"O să întrebaţi de arbitraj. Îmi place foarte mult de acest arbitru (n.r- Cătălin Buşi). E extraordinar. Se vede pe faţa lui că e bun. Va ajunge arbitru mare. Oamenii buni sunt călăriţi, dar Dumnezeu îl va ajuta. El nu are nicio vină... Bine, are o mică vină. Dar se mai greşeşte. A fost fault la Şut (n.r. - înainte de eliminarea lui Olaru).

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtăşeşte la Biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtăşesc.

Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţii. Şi Dumnezeu o va ajuta cu dorinţele. Ştie ea la ce mă refer. Ea vine la noi la Biserică. (n.r. - La cea de la baza din Berceni?) Da.

Vezi acum ce chestie? Cum mai apare ea acolo? Eu am zis că nu avem cum să fim supăraţi, că e sora noastră, vine la Biserică, se împărtăşeşte cu noi. A greşit. Dar a greşit de două ori.

Am văzut în cazul lui Nana Antwi... Roşu se dă când mingea e în controlul adversarului, doar că Nana controla mingea. Nimeni nu zice când e vorba de Becali. Nimeni nu are rafinament. Nu avea cum să fie roşu. Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie... Vine o femeie şi zice «Domnule, roşu!». Băi, eşti nebun?

Lasă, bă, femeile la femei şi bărbaţii la bărbaţi! Aţi înnebunit cu totul? O luăm razna cu toţii! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri şi o arbitrează bărbaţii, băi, nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-şi dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Şi după aia...

Iar roşu la Olaru trebuia anulat. Ea... Dacă ea avea inteligenţă... Dar, femeie... Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una şi o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea şi pentru fetele mele.

Dar ăia care apără femeile ajung şi la a treia sau a patra nevasta. Cum iubeşti femeia dacă tot o laşi? Tu nu o iubeşti, o batjocoreşti! Nu-i dai respect. Eu femeii îi dau viaţa mea, dar nu are ce să caute la arbitraj.

Dacă tu femeie nu îţi vezi de treaba ta... Dacă eşti femeie, stai acasă, mă! Buşi va ajunge mare arbitru, e om de mare calitate. Chiar şi el a zis, când a fost chemat la VAR a zis «Asta e nebună!».

Eu ştiu ce dorinţe are ea. Şi dacă vrea ca Dumnezeu să i le împlinească, să se ducă să arbitreze femei. Şi când e chemată să arbitreze la bărbaţi să spună «Nu. Eu sunt femeie şi îmi văd de treaba mea. Nu încalc legile lui Dumnezeu. Cum să mă duc eu peste bărbat şi să-i spun că el e prost şi eu deşteaptă?». Nu ai cum! Că tu eşti din coasta bărbatului" , a declarat Gigi Becali.

FCSB - FC Botoşani 3-2

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, pe FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

FCSB a deschis scorul în minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25, iar la pauză a fost 1-0 pentru gazde.

Imediat după startul reprizei secunde, moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren.

FCSB a pus presiune, iar Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3, Rapid şi CFR Cluj. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 87), Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Fl. Coman (Ov. Popescu 82). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • FC BOTOŞANI: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu – I. Filip (Ofosu 77), Dican (Margiotta 46), G. David (Mitrov 46) – Ed. Florescu (Charles Petro 68), E. Lopez (Mouaddib 46), Kaprof. ANTRENOR: Bogdan Andone

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare