Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dorinel Munteanu şi-a aflat suspendarea după cartonaşul roşu primit la meciul cu Dinamo! Câte etape a primit

NEWS ALERT | Dorinel Munteanu şi-a aflat suspendarea după cartonaşul roşu primit la meciul cu Dinamo! Câte etape a primit

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a aflat câte etape va sta departe de banca tehnică după cartonaşul roşu primit la meciul echipei sale, Oţelul Galaţi, pe terenul lui Dinamo, partidă a etapei a 26-a din Superliga.

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost eliminat la meciul echipei sale de pe Stadionul Arcul de Triumf, împotriva celor de la Dinamo, partidă în care gălăţenii au fost învinşi cu scorul de 3-1.

Munteanu a primit două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 6.000 de lei pentru comportamentul său la adresa arbitrului asistent al partidei Ionel Valentin Dumitru, la meciul cu Dinamo.

Două etape de suspendare pentru Dorinel Munteanu

"În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dorinel Munteanu cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul ACS SC Oţelul Galaţi cu penalitate sportivă de 7.500 lei", se regăseşte în soluţia comisiei publicată pe LPF.ro

Astfel, Dorinel Munteanu nu va fi pe banca echipei sale la partida de pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj, partidă programată marţi, 27 februarie, de la ora 21:00, pe Orange Sport 1.

Oţelul ocupă poziţia a 11-a în clasamentul Superligii, cu 32 de puncte, după punctul obţinut pe terenul campioanei Farul Constanţa, după un meci încheiat cu scorul de 1-1.

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare