Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo le-a făcut gesturi obscene fanilor care i-au strigat: "Messi, Messi!"

VIDEO | Scandal uriaş în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo le-a făcut gesturi obscene fanilor care i-au strigat: "Messi, Messi!"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Starul Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) s-a confruntat cu o serie de critici pentru un gest obscen făcut la finalul meciului din deplasare cu Al-Shabab (3-2), disputat duminică în liga saudită.

Atacantul portughez a deschis scorul în minutul 21, din penalty, dar Al-Nassr s-a impus pe final, graţie golului brazilianului Talisca, în minutul 84, după ce acesta mai marcase şi în minutul 46.

După fluierul final, pe reţelele de socializare au apărut videoclipuri în care Ronaldo făcea un gest obscen, cu mâna în zona pelviană, spre fanii lui Al-Shabab, care scandau ''Messi, Messi''.

Conform ziarului saudit Asharq al-Awsat, Federaţia saudită de fotbal (SAFF) a demarat o anchetă în privinţa acest incident.

''Totul are o limită, indiferent cât de faimos eşti. Aşa este în ligile mari'', a spus, pe platforma X, Waleed Al Farraj, un scriitor saudit şi gazda unei emisiuni de televiziune.

Ronaldo, 39 ani, a mai avut parte de asemenea critici în aprilie 2023, când a părut că îşi apucă organele genitale la finalul unui meci pierdut cu Al Hilal (0-2).

Transferat ca jucător liber în 2022 de Al-Nassr, Ronaldo a marcat 22 de goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

În clasament, Al-Nassr ocupă locul secund, la patru puncte distanţă de liderul Al Hilal, care joacă luni cu Al Ettifaq.

Afla mai multe despre: ronaldomessi 

viewscnt
Articole similare