Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminarea lui Olaru cu Botoşani, ”iertată” de conducerea FCSB-ului: ”E infinit mai puţin gravă decât intrarea lui Onea la Coman” | EXCLUSIV

Eliminarea lui Olaru cu Botoşani, ”iertată” de conducerea FCSB-ului: ”E infinit mai puţin gravă decât intrarea lui Onea la Coman” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a luat avânt în vârful clasamentului, după ce a reuşit să se impună în faţa ultimei clasate, în timp ce Rapid a pierdut pe terenul celor de la Poli Iaşi. Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia lui Darius Olaru, unul dintre jucătorii eliminaţi în partida cu Botoşani.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 3-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Coman (6 şi 76) şi Dawa (71), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Margiotta (47) şi Ofosu (90+4).

Trei jucători au fost eliminaţi. De la FCSB au plecat mai devreme Antwi (18) şi Olaru (90+1), iar de la Botoşani a văzut ”roşu” Kaprof (56).

La o zi după meciul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a avut obişnuita-i conferinţă de presă de la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Mihai Stoica îl apără pe Darius Olaru: ”E primul cartonaş roşu luat în cariera lui”

De asemenea, Mihai Stoica şi-a expus şi el opinia cu privire la jocul celor de la FCSB în partida cu FC Botoşani.

Printre subiectele dezbătute, oficialul formaţiei roş-albastre a vorbit şi despre eliminarea lui Darius Olaru, venită în prelungirile meciului.

Imediat după ce a rămas fără serviciile căpitanului ei, FCSB a încasat un gol rapid, dar echipa a reuşit în cele din urmă să pună mâna pe cele trei puncte care îi permit să se distanţeze în fruntea clasamentului.

”Al doilea roşu zic că e fault la Şut. (n.r. intrarea lui Olaru) E primul cartonaş roşu luat în cariera lui. Nu, nu are probleme de disciplină. Doar cei care nu au legătură cu fenomenul nu înţeleg. Era minutul 87... Prin ce faze au trecut jucătorii noştri, 1-0, eliminare, au părut puţin superficiali, că au jucat puţin dezinvolt.

Au alergat de au rupt, iar în momentul în care eşti pe final, cu schimbări de situaţii, cu adrenalina ridicată şi cu o lipsă de oxigen la cap se poate întâmpla. Intrarea lui poate duce la eliminare, dar e infinit mai puţin gravă decât intrarea lui Onea la Coman. Nu se compară, aia e mult mai gravă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon, Darius Olaru a marcat 14 goluri şi este golgheterul campionatului. Florinel Coman este al doilea cel mai bun marcator din Superligă, cu 12 reuşite.

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarusuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare