Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Olaru după ce a fost eliminat cu Botoşani: ”Nu a fost full contact, nu i-am prins deloc piciorul” | VIDEO

Verdictul lui Olaru după ce a fost eliminat cu Botoşani: ”Nu a fost full contact, nu i-am prins deloc piciorul” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (25 de ani), a tras concluziile după victoria cu emoţii de pe Arena Naţională cu FC Botoşani.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 3-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Coman (6 şi 76) şi Dawa (71), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Margiotta (47) şi Ofosu (90+4).

Trei jucători au fost eliminaţi. De la FCSB au plecat mai devreme Antwi (18) şi Olaru (90+1), iar de la Botoşani a văzut ”roşu” Kaprof (56).

Reacţia lui Olaru, după victoria FCSB-ului cu Botoşani: ”Am primit gol repede. Noroc că a venit acel cartonaş roşu”

La finalul meciului, Darius Olaru, unul dintre jucătorii eliminaţi de la FCSB, a vorbit despre faza de joc în urma căreia a plecat mai devreme la vestiare.

Totodată, căpitanul roş-albaştrilor a abordat şi subiectul legat de tupta la titlu. În acest moment, distanţa dintre FCSB şi Rapid s-a mărit la 10 puncte.

”Din păcate am luat acel cartonaş roşu. Dar am făcut o partidă bună. Am alergat unul pentru celălalt în această seară. Am alergat foarte mult şi per total am meritat victoria. 

Am încercat să ne închidem, să profităm. Ştiam că vom mai avea situaţii pe contraatac. În prima repriză cred că noi am avut situaţiile cele mai bune de a marca. Ei nu prea şi-au creat ocazii.

Repriza a doua nu am început-o bine. Am primit gol repede şi noroc că a venit acel cartonaş roşu. Am reuşit atunci să ne facem jocul mult mai bine, fără să fim în inferioritate.

Nu am realizat, sincer, pe moment, dar cum am văzut faza şi pe teren şi după reluări... Nu ştiu dacă după reluări domnul arbitru îşi poate da seama de intensitate.

Eu cred că nu i-am prins piciorul deloc. Nu a fost full contact, nu i-am prins deloc piciorul. Cred că a dat mai mult pentru intrare”, a declarat Olaru, după meci.

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarufcsb botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare