Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semne de întrebare dinspre oficialul lui CFR Cluj după FCSB - Botoşani. Marius Bilaşco: "Eu n-am înţeles un singur lucru. 1-1 era bun"

Semne de întrebare dinspre oficialul lui CFR Cluj după FCSB - Botoşani. Marius Bilaşco: "Eu n-am înţeles un singur lucru. 1-1 era bun"

FCSB

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit primele impresii după meciul-thriller de pe Arena Naţională, FCSB - FC Botoşani, scor 3-2. Fostul atacant n-a înţeles de ce echipa din Moldova n-a închis jocul la 1-1.

Marius Bilaşco s-a uitat la FCSB - Botoşani 3-2 şi n-a înţeles decizia de la 1-1: "De ce?"

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi. 

FC Botoşani a egalat după pauză, în minutul 47, atunci când FCSB avea un om în minus. 10 minute mai târziu Kaprof a fost eliminat, iar echilibrul numeric s-a restabilit. 

Momentele care au urmat nu au fost înţelese de Marius Bilaşco, cel care s-a mirat de tactica aleasă de FC Botoşani în faţa liderului Superligii, într-un moment în care moldovenii nu mai erau în superioritate. 

"Eu n-am înţeles un singur lucru. La un moment dat, când locul s-a echilibrat numeric, ştiind ce jucători are FCSB în faţă şi calitatea lor numărul 1, viteza, spaţiul pe care-l vor, Botoşani n-a încercat totuşi să închidă aceste calităţi ale FCSB, mai ales că tu te expui, mai ales la 10 la 10. 1-1 în deplasare totuşlui e rezultat bun pentru Botoşani cu FCSB. 

Eu am văzut declaraţia lui Bogdan Andone, ok, că au fost naivi, dar la 1-1 ţii de rezultat. 

Acel gol (n.r. - prin care FC Botoşani a egalat la 1-1) anulat m-a debusolat puţin, când asistentul a anulat acel gol valabil, în rest multe cartonaşe galbene, unele meritate, altelele pe care nici măcar nu le-am văzut", a spus oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, pentru Orange Sport.  

După 27 de meciuri, CFR Cluj este pe locul secund în Superliga, la 10 puncte de liderul FCSB şi la egalitate de puncte cu Rapid. 

Cum a comentat Basarab Panduru victoria FCSB-ului cu FC Botoşani, scor 3-1

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a comentat rezultatul, de lângă Marius Bilaşco. 

"Ce putea face Andone la pauză... A făcut trei schimbări, da? Aşa, facem 1-1 în minutul 47, iar în minutul 65 Kaprof ia roşu. Hai să analizăm noi la rece ce putea face şi nu a făcut. Îl scoate pe Florescu, care e greşeală, era singurul tău jucător. De ce iese Dican? Pare că Dican şi Filip erau cei mai buni care să joace acolo, Florescu într-o parte şi Mitrov în altă parte, dar pe cine mai putea băga de pe bancă? Mai era Miron acolo. 

E clar că eliminările au bulversat, schimbările făcute de Andone au bulversat, te întrebi de ce ies Dican şi Florescu. E greu să crezi că la nivelul ăsta poate ridica offside (n.r. - la primul gol marcat de FC Botoşani), dar bine că (n.r. - s-a luat decizia corectă)", a spus Basarab Panduru. 

FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

 

Afla mai multe despre: marius bilascomarius bilasco cfr clujfcsb botosani 

viewscnt
Articole similare