Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cunoaştem primele trei echipe calificate în play-off-ul Ligii 2! Ocupantele locurilor 1 şi 2 nu au drept de promovare

Cunoaştem primele trei echipe calificate în play-off-ul Ligii 2!  Ocupantele locurilor 1 şi 2 nu au drept de promovare

Liga 2

Comentarii

CSC Şelimbăr a învins duminică, în deplasare, scor 3-0 peViitorul Pandurii Tg Jiu, în etapa a 16-a din Liga 2. Şelimbăr şi-a reluat locul întâi în clasament, pe care îl pierduse sâmbătă, după victoria Corvinului.

Oaspeţii, antrenaţi de Claudiu Niculescu, s-au impus fără mari probleme la Tg Jiu, marcând însă, toate golurile, în repriza secundă. Casian Soare a deschis scorul în minutul 53, iar Stefan Visic (min. 90+2) şi Raul Rotund (min. 90+4) au completat scorul de pe tabelă, pentru un 3-0 care readuce Şelimbăr în fruntea clasamentului, cu 35 de puncte.

Într-un alt meci disputat duminică, Gloria Buzău a învins în deplasare, la Bucureşti, pe Progresul Spartac, cu scorul de 5-1. Buzoienii au avut 3-0 la pauză, după reuşitele semnate Valentin Dumitrache (min. 20), Ovidiu Perianu (min. 25) şi Cristian Dumitru (min. 45). Mihnea Rădulescu, în minutul 64, şi Adi Chică-Roşă, din penalti în minutul 80, au pus pe tabelă un 5-0 liniştitor pentru oaspeţi. Progresul a înscris golul de onoare în minutul 82, prin Nicolas Tong.

În clasament Gloria Buzău e pe locul 5, cu 28 de puncte, Viitorul Pandurii ocupă locul 8, cu 23 de puncte, iar Progresul Spartac e ultima, cu un singur punct reuşit.

În acest moment, dou dintre echipele care vor particpa în play-off-ul Ligii 2 nu au drept de promovare. Este vorba chiar de primele două clasate: CSC Şelimbăr şi Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: selimbarviitorul pandurii,  

viewscnt
Articole similare