Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest nemaipomenit! Ce trimite mama lui Gigi Becali spre fotbaliştii FCSB: "Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun" | EXCLUSIV

Gest nemaipomenit! Ce trimite mama lui Gigi Becali spre fotbaliştii FCSB: "Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În spatele meciurilor pe care FCSB le dispută stă o muncă în grup, din partea celor din jurul echipei, a conducătorilor şi a celor 40 de angajaţi ai bazei. Orange Sport a realizat un reportaj din "casa" liderului Superligii, cu facilităţile şi modul în care echipa se pregăteşte pentru a-şi îndeplini obiectivele. Inclusiv mama lui Gigi Becali se implică pentru ca jucătorii să aibă un aliment de calitate în bucătărie.

Bucătarul FCSB dezvăluie secretele din meniul echipei

Baza FCSB este o proprietate imensă în Berceni, aproape de şoseaua de centură a Capitalei. Peste 10 milioane de euro s-au investit în bijuteria în care FCSB se pregăteşte zi de zi, iar reportajul poate fi urmărit aici

Un rol important în viaţa echipei îl au bucătarul Marius Falan şi ajutoarele sale, care pregătesc cu atenţie meniul pe care jucătorii îl au la dispoziţie în cantonament. 

Marius Falan este bucătarul echipei de 30 de ani, a făcut armata la Steaua, a prins perioadele cantonamentelor de la Forban, iar acum a dezvăluit că mâncarea este controlată constant, din punct de vedere al calităţii.

"Meniul e variat şi diversificat, în fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală, trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţi, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă.

E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, să le creşti pe finalul săptămânii pentru a le da energie. După antrenament, efort susţinut să-i încarci cu proteină. Şi pe lângă toate astea, să încerci să-i şi surprinzi,să nu-i plictiseşti, să le faci aceleaşi preparate. După meci le permitem, le mai facem un hamburger, pizza, un caşcaval pane, râvnitul căşcaval pane", a declarat Marius Falan, în exclusivitate pentru Orange Sport. 

Ce produc Marius Falan şi ajutoarele sale poate fi luat şi la pachet.

"Patronul nostru le permite să ia mâncare acasă tocmai pentru a evita servitul mesei prin diverse locaţii care nu le-ar face bine ca sportivi. Tocmai pentru a fi sigur că manancă corect, bine, le-a dat voie să ia", adaugă Marius Falan.

O parte din brânza din meniu este făcută de mama lui Gigi Becali: "Să aibă tot ce e mai bun"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a spus constant că mânâncă brânză doar din producţie proprie, iar spre cantonamentul echipei ajunge mâncare produsă şi de mâna mamei sale, Alexandrina Becali.

"Trebuie să avem grijă de ei, pentru ca sunt perlele lui nea Gigi, ca să zic aşa. Spune mereu <<Băieţii mei să aibă tot ce e mai bun>>. O dată n-a făcut rabat, au fost momente când a venit şi a considerat că e calitate slabă a produselor. Da, ne trimite brânză făcută de dansul şi de mama dansului. Spunea <<Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii>>. 

Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis <<Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la....>>, la preţ triplu şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare caltate", a mai spus bucătarul FCSB, Marius Falan, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: alexandrina becaligigi becalimama gigi becalicantonament fcsbmarius falan bucatar fcsb 

viewscnt
Articole similare