Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Harry Kane, după ce Bayern a ajuns la opt puncte în spatele liderului Bayer în lupta la titlu: ”Nu vom renunţa niciodată”

Harry Kane, după ce Bayern a ajuns la opt puncte în spatele liderului Bayer în lupta la titlu: ”Nu vom renunţa niciodată”

Bayern Munchen

Comentarii

Harry Kane (30 de ani) a precizat că Bayern Munchen "nu va renunţa niciodată", după ce căpitanul Angliei a marcat golul victoriei în prelungiri împotriva lui RB Leipzig, în campionatul Germaniei.

Kane nu renunţă la primul titlu de campion din carieră: ”Trebuie să continuăm”

Harry Kane a marcat în finalul partidei, după ce a deschis scorul cu stângul, înainte ca Benjamin Sesko să înscrie pentru Leipzig.

Victoria a fost prima în trei meciuri de campionat pentru Bayern Munchen şi îi menţine la opt puncte în spatele liderului Leverkusen.

"Trebuie să continuăm să facem ceea ce facem. A fost bine să câştigăm acest meci şi trebuie să mergem pe un parcurs până la sfârşitul sezonului. Nu vom renunţa niciodată, nu ne vom opri niciodată", a declarat Kane, după meci.

Harry Kane a marcat acum 27 de goluri în Bundesliga şi 31 în toate competiţiile de când a venit de la Spurs în vară.

Bayern rămâne pe locul doi în Bundesliga, cu 53 de puncte, la opt în spatele neînvinsului Bayer Leverkusen, care are 61 de puncte.

Victoria vine după ce Bayern a confirmat săptămâna aceasta că antrenorul principal Thomas Tuchel va pleca la sfârşitul sezonului.

Bayern Munchen s-a impus sâmbătă seara, 24 februarie, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa celor de la RB Leipzig, în etapa a 23-a din Bundesliga.

Afla mai multe despre: bayern munchenharry kanebundesliga 

viewscnt
Articole similare