Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, ironic după ce Atletico nu a câştigat pe terenul ultimei clasate: ”Antrenorul nu pregăteşte bine meciurile din deplasare”

Diego Simeone, ironic după ce Atletico nu a câştigat pe terenul ultimei clasate: ”Antrenorul nu pregăteşte bine meciurile din deplasare”

La Liga

Comentarii

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone (53 de ani), a fost ironic după remiza di n deplasare cu Almeria din campionatul Spaniei.

Atletico Madrid nu a reuşit decât o remiză, sâmbătă, 24 februarie, în deplasare la Almeria, scor 2-2. Diego Simeone a explicat ironic de ce madrilenii au fost lipsiţi de rezultate în deplasare în ultimele săptămâni.

Simeone îşi face ”mea culpa”: ”Asta este întotdeauna responsabilitatea mea"

"Cred că am avut cele mai bune ocazii, dar nu am fost eficienţi. Mi-a plăcut energia cu care a jucat echipa pe tot parcursul meciului. Au căutat mereu să întoarcă lucrurile.

Am avut situaţii la 1-0, dar şi la 1-1, iar ei au forţat mereu. Sunt cu ei până la capăt. Mi-a plăcut intenţia pe care au avut-o jucătorii. Dar ne-a lipsit acea soliditate pe final, atât în defensivă, cât şi în ofensivă.

Acest lucru se poate explica prin faptul că antrenorul nu pregăteşte bine meciurile din deplasare. Nu pot să văd altfel, pentru că sunt atâtea meciuri, atâtea puncte pierdute şi, evident, asta este întotdeauna responsabilitatea mea", a declarat Simeone.

Atletico Madrid a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu Almeria, echipa de pe ultimul loc în La Liga, în etapa a 26-a.

Portarul român Horaţiu Moldovan a rămas pe bancă la Atletico Madrid, echipă care are 52 de puncte şi ocupă locul 4 în clasamentul La Liga. Almeria e ultima clasată, fără victorie şi cu doar 9 puncte.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridla liga 

viewscnt
Articole similare