Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Bernd Storck, după ce Sepsi a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie: ”Asta e problema noastră”

Ce a declarat Bernd Storck, după ce Sepsi a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie: ”Asta e problema noastră”

Superliga

Comentarii

Sepsi a remizat pe teren propriu, scor 0-0, contra Universităţii Cluj, iar covăsnenii au pierdut o şansă importantă de a-şi crea un avantaj faţă de adversara de astăzi în lupta pentru play-off.

Storck, dezamăgit de jocul ofensiv prestat de echipa sa: ”Nu e numai vina atacanţilor”

Trupa patronată de Laszlo Dioszegi nu şi-a creat multe ocazii de gol, iar Sepsi a ajuns la trei jocuri consecutive fără gol marcat în Superligă. Bernd Storck a recunoscut că atacul a suferit, însă nu a dat vina pe jucătorii de profil ofensiv din echipa sa, ci mai degrabă pe jocul colectiv.

”Am avut mari aşteptări de la acest meci, am vrut să câştigăm, pentru că era ca o finală pentru noi. Aveam nevoie de cele trei puncte. Dacă vedeţi prima repriză, nu am făcut cel mai bun joc, nu am jucat ca de obicei. Cluj ne-a făcut misiunea grea, s-au apărat foarte bine şi nu am găsit drumul spre poartă.

În a doua repriză am făcut câteva schimbări tactice şi am stat mai bine, am controlat mai bine meciul. În final, nu am înscris şi nu am câştigat, dar Cluj are o echipă bună, se bate la play-off. Toată lumea este dezamăgită.

Am jucat mai ofensiv şi am practicat un joc mai orientat spre benzi în a doua repriză. Asta e problema noastră, că nu am înscris. Nu e vina numai atacanţilor, toată lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să găsim drumul spre poartă.

Ai nevoie de puncte ca să ai succes. Dar acum, e foarte multă presiune din afară, nu e aşa uşor. Este foarte dificil pentru toată lumea să intre în play-off. 4-5 echipe pentru locurile de play-off, campionatul e foarte competitiv”, a spus Bernd Storck după meciul cu ”U” Cluj.

Sepsi este pe locul 10 în Superligă, cu 34 de puncte, la trei lungimi distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat în acest moment de AFC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: sepsi”u” clujsuperligăbernd storck 

viewscnt
Articole similare