Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrei să joci fotbal, sau ce vrei?” Basarab Panduru crede că Albu şi Borza nu sunt la prima abatere: ”Buboiul a bubuit!” | EXCLUSIV

”Vrei să joci fotbal, sau ce vrei?” Basarab Panduru crede că Albu şi Borza nu sunt la prima abatere: ”Buboiul a bubuit!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Borza şi Alexandru Albu sunt principalii protagonişti în scandalul care a zguduit Rapidul, după înfrângerea de la Iaşi.

Panduru nu a rămas surprins de escapada rapidiştilor: ”Nu cred că este prima abatere”

Invitat în  cadrul emisiunii ”Sport Center”, Basarab Panduru a declarat nu a fost mirat când a văzut imaginile cu Borza şi Albu petrecând într-un club de noapte din Iaşi, după eşecul giuleştenilor din Copou.

În opinia fostului mare internaţional, veteranul lui Bergodi de la mijlocul terenul nu este la prima abatere, deoarece sancţiunea impusă de conducere (n.r.- amendă şi suspendare pe o perioadă nedeterminată) este mult prea drastică pentru o primă greşeală.

Mai mult decât atât, Panduru crede că suspendarea celor doi va afecta Rapidul, ţinând cont că locul lor în primul 11 părea bătut în cuie.

”Mie îmi vine să cred. Buboiul a cam bubuit acum. Suspendarea asta pe termen nelimitat... Nu cred că este la prima abatere. Prima dată, bănuiesc că e o amendă. Fotbalul ăsta, al naibii, ne face să luăm doar câteodată nişte măsuri. Când au câştigat, nu a fost nicio problemă. Suspendare pe termen nelimitat, plus amendă, nu îmi miroase a prima abatere. Tu crezi că au plecat prima oară? (n.r. -râde)

Este momentul potrivit ca el (n.r.-Andrei Borza) să înveţe din asta. I s-a întâmplat foarte devreme şi cred că a înţeles că nu mai trebuie să greşească din momentul ăsta. Am eu o întrebare: Vrei să joci fotbal, sau ce vrei să faci? Toţi am greşit la un moment dat, trebuie ca toţi să învăţăm după ce greşim.

Lucrurile s-au mai aşezat în bine pentru jucători. A greşit, înţelege, merge mai departe. Amândoi au o problemă cu suporterii în momentul de faţă. Mă face să cred că această suspendare pe termen nelimitat nu îi este la îndemână.  Iese fundaşul stânga, deodată trebuie să bagi unul dintre jucătorii care nu jucau până acum bine, să îi bagi acolo în faţă”, a spus Basarab Panduru.

”E ca la fel de grav ca şi când nu te-ai prezenta la antrenament”

Marius Bilaşco, oficialul lui CFR Cluj, consideră că gravitatea escapadei s-ar putea compara cu cea a unei neprezentări la antrenament, având în vedere că cei doi fotbalişti erau în programul echipei, în momentul în care au fost surprinşi în club.

”Sunt abateri grave şi abateri mai puţin grave. Din punctul meu de vedere, este o abatere gravă. Din moment ce au devenit publice, era clar că nu mai poţi merge pe ”cartonaş galben. Eu acum înţeleg că erau în programul echipei. Indiferent de victorie sau înfrângere, trebuie să fii în programul echipei.

Astea sunt abateri grave. Sunt cele mai grave abateri, ca şi cum nu te-ai prezenta la antrenament”, a spus Marius Bilaşco.

Afla mai multe despre: basarab pandurupoli iaşirapidalbuborzamarius bilaşco 

viewscnt
Articole similare