Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristian Daminuţă, reacţie dură, după ce Albu a negat imaginile cu el într-un club de noapte din Iaşi: ”Fii, bă, bărbat!”

Cristian Daminuţă, reacţie dură, după ce Albu a negat imaginile cu el într-un club de noapte din Iaşi: ”Fii, bă, bărbat!”galerie foto

Superliga

Comentarii

Cristian Daminuţă, fundaşul trecut pe la Inter şi AC Milan, a reacţionat, după ce Alexandru Albu a negat că a fost într-un club de noapte, după înfrângerea Rapidului de la Iaşi.

Fostul internaţional l-a ”împachetat” pe Albu, după scandalul de la Iaşi: ”Decât să te scalzi în penibil...”

Cristian Daminuţă a catalogat drept nepotrivită decizia lui Albu de a petrece într-un club de noapte din Iaşi şi este de părere că veteranul a fost cel care l-a convins pe tânărul Andrei Borza să i se alăture. 

Fostul fundaş l-a îndemnat pe jucătorul Rapidului să recunoască ce a făcut, după ce acesta a negat că imaginile în care a fost surprins au fost filmate în seara de după partida cu Poli Iaşi.

”Tăcerea-i că mierea! Fii, bă, bărbat şi recunoaşte! Decât să te scalzi în penibil! Aşa ai considerat tu,că după meci să mergi în club că oricum după terminarea meciului din cauza adrenalinei nu poţi să dormi toată noaptea,aşa că mai bine te “refaci” la Fratelli…

L-ai mai tras şi pe copilul ăla după ţine,în ideea în care voi aveţi şansă să faceţi istorie la Rapid şi va înecaţi că şi blonzii la mal…Cine-i om noaptea să fie şi ziua! Sper să fie o lecţie pentru voi şi să nu se mai repete! Succes!”, a scris Cristian Daminuţă pe Facebook.

Reacţia incredibilă a lui Albu: ”Nu am fost nicăieri. Nu am ieşit”

"Acum am aterizat (n.r. de la Iaşi) şi am primit (n.r. imaginile cu el şi Borza în club), nu am fost nicăieri. Nu am ieşit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber şi am ieşit afară şi multă lume vrea să ne facă rău", a declarat Albu, potrivit Iamsport.

În urma eşecului de la Iaşi cu Poli, Rapid este pe locul 3 în clasament Superligii României, cu 48 de puncte. Liderul FCSB are 55 de puncte şi un meci mai puţin.

 

Afla mai multe despre: alburapidpoli iaşicristian daminuţă 

viewscnt
Articole similare