Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sabău, despre ratarea lui Popa din Sepsi - U Cluj 0-0: ”Era obosit. Cred că nu ştia unde e poarta” | VIDEO

Sabău, despre ratarea lui Popa din Sepsi - U Cluj 0-0: ”Era obosit. Cred că nu ştia unde e poarta” | VIDEO

U Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), a tras concluziile după meciul încheiat la egalitate cu Sepsi.

Sepsi şi U Cluj au remizat la Sfântu Gheorghe, scor 0-0, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii României.

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău încă mai speră la play-off, deşi a recunoscut că şansele sunt destul de reduse, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regular.

Sabău, mulţumit de remiza de pe terenul lui Sepsi: ”E un punct mare pentru noi”

De asemenea, Sabău a vorbit, pe un ton glumeţ, şi despre ratarea lui Daniel Popa din minutele de final ale partidei.

”Încercăm să jucăm fotbal, am luat un punct important. Am avut o primă repriză bunicică, am avut şi o situaţie cu Popa, destul de bună prima repriză. A doua repriză a fost modestă. 

(n.r. despre ratarea lui Daniel Popa) El fiind obosit, cred că nu ştia unde e poarta. Portarul era în afara cadrului porţii, poarta era goală. Da, mingea fuge un pic.

E un punct important, e un punct mare pentru noi. Ştiam că nu avem voie să pierdem împotriva unei echipe puternice. Ei ştiu să joace fotbal, chiar dacă au avut mici excepţii.

Sigur, încercăm să găsim soluţii, a fost un meci foarte greu. Am rămas în lupta pentru play-off, dar nu cu şanse mari. Trebuie să luăm 6 puncte în cele trei jocuri, cel puţin. 

Trebuie să câştigăm cu Farul acasă, pe urmă cu Botoşani, iar apoi să vedem. În următorul meci va trebui să găsesc jucătorii odihniţi, pentru că în ultimele 20 de minute am căzut fizic”, a declarat Sabău, după meci.

În urma acestei remize, U Cluj ocupă locul 9 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 10, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabausuperliga 

viewscnt
Articole similare