Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Faci un lucru care nu te avantajează". Panduru crede că Rapid greşeşte dacă îi suspendă pe Albu şi Borza: "Strici tot" | EXCLUSIV

"Faci un lucru care nu te avantajează". Panduru crede că Rapid greşeşte dacă îi suspendă pe Albu şi Borza: "Strici tot" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Jucătorii celor de la Rapid, Alexandru Albu (30 de ani) şi Andrei Borza (18 ani), au petrecut într-un club din Iaşi după eşecul suferit de echipa giuleşteană în Copou. Basarab Panduru a reacţionat cu privire la sancţiunile anunţate de conducerea clubului la adresa acestora.

Rapid a pierdut meciul de pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, în cadrul etapei cu numărul 27 din Superliga României.

Dar după eşecul din Copou, au apărut tensiuni în tabăra giuleştenilor. Galeria a reacţionat dur chiar la finalul jocului, iar jucătorii Alexandru Albu şi Andrei Borza au petrecut într-un club din Iaşi.

Imaginile surprinse îl contrazic pe mijlocaşul de 30 de ani, care a negat că ar fi ieşit în oraş de Dragobete cu mult mai tânărul său coleg de echipă.

Imediat, reacţiile din partea celor de la Rapid au început să curgă. Atât preşedintele Daniel Niculae, cât şi finanţatorul Dan Şucu au avut discursuri dure şi au anunţat că cei doi jucători vor fi sancţionaţi pe măsură.

Astfel, Albu şi Borza vor fi suspendaţi şi amendaţi de către club, mai multe detalii urmând să vină în restul acestei zilei. Întrebat cum vor fi văzuţi cei doi de suporterii Rapidului, Basarab Panduru a răspuns următoarele.

Panduru, semne de întrebare cu privre la suspendarea lui Borza de la Rapid: ”Asta mă pune pe gânduri pe mine”

”Nu bine, deloc. Amândoi au acum o problemă cu suporterii în momentul ăsta. Chiar dacă e abatere gravă, dar dacă ai câştigat, lucrurile se cam lasă doar pe o amendă, de exemplu.

Aici mă face să cred că suspendarea asta pe termen nelimitat, care nu îţi e la îndemână, tu faci un lucru care nu te avantajează absolut deloc în momentul ăsta. Crezi că la prima abatare a lui Borza faci lucrul ăsta? 

De ce spun asta: pentru că iese fundaşul stânga, tu deja ai adus un milion de oameni în faţă şi trebuie să bagi deodată unul dintre jucătorii tineri care nu jucau în ăia patru din atac, care pare că s-au legat acolo, să schimbi tot şi să joci cu unul sub 21 acolo, ceea ce nu-ţi convenea să faci având atât de mulţi jucători buni în faţă.

Asta mă pune pe gânduri pe mine. Stau şi mă întreb ce te avantajează în momentul ăsta în care eşti, dacă se spune că e prima abatare, să le dai şi o suspendare. 

Strici tot sistemul cu regula sub 21 şi faci ce? După trei etape să-i primeşti înapoi. Care este logica unei suspendări dacă este la prima abatere? Lucrurile sunt foarte grave”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Colegul de studio, Marius Bilaşco, l-a completat pe Basarab Panduru.

”Mi se pare ca vor sa dea un exemplu si că lucrurile sunt extrem de clare în ceea ce priveşte regulamentul, disciplina, cu orice cost”, a completat Bilaşco.

Alex Albu este jucătorul cu acte în regulă al Rapidului din iulie 2022, după ce giuleştenii l-au cumpărat cu 150.000 de euro de la Chiajna.

În schimb, Andrei Borza a sosit la formaţia din Giuleşti la începutul actualului sezon, de la Farul, unde a cucerit titlul de campion în România.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabasarab pandurualex albuandrei borza 

viewscnt
Articole similare