Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele răzbunări pentru ce a făcut Dani Alves au început chiar din oraşul natal! Ce se întâmplă cu statuia brazilianului

Primele răzbunări pentru ce a făcut Dani Alves au început chiar din oraşul natal! Ce se întâmplă cu statuia brazilianului
Comentarii

O statuie a lui Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol, ar putea fi înlăturată la Juazeiro, în statul brazilian Bahia, relatează RMC Sport.

Oamenii oraşul natal al lui Dani Alves cer înlăturarea statuii fostului fotbalist condamnat pentru viol

Repercusiunile condamnării lui Dani Alves pentru viol se materializează deja în Brazilia. În oraşul natal al fostului jucător al Barcelonei, Juazeiro, o statuie a acestuia a fost vandalizată în urmă cu câteva luni. Unii locuitori din zonă cer acum chiar ca statuia să fie îndepărtată.

În septembrie 2023, statuia a fost acoperită cu o pungă neagră de gunoi şi lipită cu bandă adezivă, deşi procesul fostului internaţional brazilian nu începuse încă. Potrivit Marca, oraşul ia în considerare posibilitatea de a răspunde solicitării locuitorilor prin îndepărtarea statuii.

Dani Alves a fost găsit vinovat de viol joi, 22 februarie, de către Curtea de Justiţie din Catalonia. Faptele au avut loc la Barcelona la 31 decembrie 2022, iar victima a fost o femeie de 23 de ani. Brazilianul a susţinut mai multe versiuni înainte de a recunoaşte în cele din urmă că a avut relaţii sexuale "consimţite" cu tânăra victimă. Instanţa a considerat că există suficiente probe pentru a-l condamna pe fostul jucător de la PSG.

Dani Alves şi victima sa pot face acum apel împotriva deciziei pronunţate de Curtea de Justiţie din Catalonia. Dacă vor face acest lucru, cazul va ajunge apoi la Înalta Curte de Justiţie din Catalonia, care va da verdictul câteva luni mai târziu.

La rândul lor, autorităţile din oraşul Juazeiro se gândesc dacă să îndepărteze sau nu statuia. O decizie este aşteptată în zilele următoare.

Afla mai multe despre: dani alvesdani alves viol 

viewscnt
Articole similare