Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund, eşec acasă contra lui Hoffenheim. Vicecampioana Germaniei a condus la pauză

Borussia Dortmund, eşec acasă contra lui Hoffenheim. Vicecampioana Germaniei a condus la pauză

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a pierdut în faţa lui Hoffenheim, deşi a condus la pauză. A fost un eşec surprinzător în condiţiile în care vicecampioana din Bundesliga a jucat în faţa propriilor fani.

Borussia, fără victorie pe teren propriu contra lui Hoffenheim

Borussia Dortmund a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Hoffenheim, în etapa a 23-a din Bundesliga.

Hoffenheim i-a pus probleme mari Borussiei, pe Signal Iduna Park. Ihlas Belou a deschis scorul pentru oaspeţi încă din minutul 3, dar elevii lui Edin Terzic au întors rezultatul în numai patru minute. Donyell Malen a egalat în minutul 21, iar Nico Schlotterbeck a făcut 2-1 pentru gazde în minutul 25. 

Oaspeţii au dat însă lovitura tot într-un interval de patru minute, în repriza secundă. Maximilian Beier a reuşit o dublă în minutele 61 şi 64, aducând în avantaj pe Hoffenheim, care s-a şi impus cu 3-2.

În urma acestui eşec neaşteptat, Borussia Dortmund rămâne cu 41 de puncte, pe locul 4 în Bundesliga. În schimb, Hoffenheim a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte.

Astfel, Borussia are o serie îngrijorătoare de rezultate în perioada recentă. În ultimele cinci etape din campionat, echipa din Dortmund a înregistrat doar două victorii, două remize şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligahoffenheim 

viewscnt
Articole similare