Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a numit cei doi jucători-cheie de la FCSB. ”Dacă ei lipsesc, e o problemă!”

Gigi Becali a numit cei doi jucători-cheie de la FCSB. ”Dacă ei lipsesc, e o problemă!”

Fotbal

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie cu emoţii, dumincă seară, pe Arena Naţională, contra celor de la FC Botoşani, scor 3-2 (1-0), într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, FCSB se menţine pe primul loc, cu 58 de puncte, cu 10 mai multe decât ocupanta locului doi, CFR Cluj, în timp ce FC Botoşani rămâne ultima, cu 20 de puncte.

Gigi Becali: ”Nu stă echipa în Olaru. Ce fac după ce-l vând?”

FCSB a terminat partida contra moldovenilor în nouă oameni, după ce Nana Antwi şi Darius Olaru au fost eliminaţi de către ”centralul” Cătălin Buşi (43 de ani) şi nu vor putea juca în următoarea etapă, când FCSB va juca pe terenul celor de la FC Voluntari.

Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu este foarte îngrijorat de aceste pierderi, deoarece are la îndemână jucători capabili să-i înlocuiască pe cei doi.

În schimb, omul de afaceri ar fi fost cu adevărat îngrijorat dacă ar fi lipsit la următorul meci Adrian Şut şi Alexandru Băluţă, pe care îi consideră indispensabili la FCSB, în acest moment.

”(n.r. - dacă e pierdere mare suspendarea lui Olaru) Lasă, mă, că nu contează. Nu stă o echipă în Olaru. Îl vând pe Olaru. Ce facem? Băi, aici ştiţi cine sunt cei doi jucători-cheie. Voi nu-i vedeţi, dar eu care sunt stăpân ştiu: Şut şi Băluţă. Din punctul meu de vedere, ca stăpân.

Stăpân, frumos cuvânt. Băi, sunt stăpân. Eu sunt stăpânul afacerii. Deci, dacă luau roşu Băluţă sau Şut mi-era teamă. Olaru, nu-i problemă. Coman, nu-i problemă. La Şut şi Băluţă e o problemă”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

FC Voluntari - FCSB este programat joi, 29 februarie, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Afla mai multe despre: florinel comandarius olaruadrian sutalexandru baluta 

viewscnt
Articole similare